Honda CR-V 'yi nasıl bilrisiniz :)

Bende ileride aynı arabadan düşünüyorum belki seneye... Çünkü yeğenimin arabası ondandı kardeşimin düğününde kullanmak nasip oldu..Sürüşü mükemmel problem çıkarmıyor çıkarsa bile heryer japoncu. konfor çok güzel araba yüsek olduğundan fazla ses almıyor.sadece virajlarda yan yatıyor..her zaman 110 ile girdiğim viraja onunla 80 e kadar düşmek zorunda kalıyorsun.. Benim kullandığım koldan otomatik vitesti.. tavsiye ederim..yanılmıyorsam fiyatlarıda 23-24 den başlıyor olması lazım.

Viraj konusunda haklı olabilirsin oda aracın yüksekliğinden kaynaklanıyor fiyat konusunda 30000 ytl isteyen bile var 2000 modeline ama alan yok :) genelde piyasası dediğiniz fiyatlar belki biraz üste biraz altta araç temizliğine göre değişebilir

Güle güle kullanın. Bence iyi bir seçim yapmışsınız. elektronik ve mekanik açıdan sorunsuz yıllar sizi bekliyor:)

Güle güle kullanın. Bence iyi bir seçim yapmışsınız. elektronik ve mekanik açıdan sorunsuz yıllar sizi bekliyor:)

Teşekkürler bende sorunsuz bir araç aldığıma inanıyorum;)

teyzeoğlu 98 model sıfır aldı gecen yıl sattı 9 yıl bindi hiç problem yasamadı 2.0 motor yakıtı diğer 4x4 lere göre ekonomik güzel arabadır hayırlı olsun

teyzeoğlu 98 model sıfır aldı gecen yıl sattı 9 yıl bindi hiç problem yasamadı 2.0 motor yakıtı diğer 4x4 lere göre ekonomik güzel arabadır hayırlı olsun

teşekkürler 9 yıl gerçekten problemsiz bir kullanım için çok uzun bir süre ;) Zaten aracı almadan önce gerek yetkili servis gerek internet gerek çevremden epey bir araştırma yaptım sonuçta japon aracı yabancıyız ama gördümki araç hakkında hiçbir olumsuz yorum yok iyice heveslendim şimdi sizlerdende böyle yorumlar okuyunca doğru bir karar verdiğimi anlıyorum

çok iyi arabadır yıllarca sadece periyodik bakım için uğrarsın servise koldan vitese alışmak belki zaman alır ama o da alışınca farklı bir tattır diye düşünüyorum
hayırlı olsun diyelim

2 hafta kadar kullandım 2.0.sorunsuz olabilir tabi ama bana pek bi jeep tadı vermedi.yinede kötü araç değil güle güle iyi günlerde kullanın.

2 hafta kadar kullandım 2.0.sorunsuz olabilir tabi ama bana pek bi jeep tadı vermedi.yinede kötü araç değil güle güle iyi günlerde kullanın.

CR-V zaten jeep değil suv o yüzden jeep tadı alamamışındır sınıflar farklı yani :)

çok iyi arabadır yıllarca sadece periyodik bakım için uğrarsın servise koldan vitese alışmak belki zaman alır ama o da alışınca farklı bir tattır diye düşünüyorum
hayırlı olsun diyelim

teşekkürler

yaw bunların yeni kasası benim çok hoşuma gidiyor

Geri