"Honda Civic" Acil Bilgi Lazım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bimmer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
al güzel bir e kasa avantgarde compressorlu mercedes bak keyfine.. takarsın birde sıralı prins yada telefelx bakarsın yoluna..

bmwden sonra hondaya geçersen ne bilim ben sıkılırdım kullandım aracı 450 kmde hemde sürekli vsa devreye giriyordu v e 110la viraja girdiğimde araçcı zor tuttum yol boş olmasa :Dcorsa d daha iyi yol tutyor espli olanı ben olsa vw mercedes yada yine bir bmw bakardım

bence güzel araç. hem sedan hemde spor. uzun bi süre kullanmıştım. yakıtı çok yüksek ama 5.20 den sonra rahatsız etmez sanırım. yol tutuşu benimde pek hoşuma gitmiyor. fiyat olarak ise 34 uygun bence.

2012 de yeni kasasının çıkacağını da göz önünde bulundurmak lazım bence. İlla honda civic olacaksa hb 1,8 i-shift düşünülebilir bence. Hem daha sportif hem 4 kapı hem de kalite olarak sedanlardan biraz daha iyi gibi.

bende şahsım adına tercih etmezdim bmw'den sonra. bir ara bende bakmıştım hatta ciddi ciddi almaya niyetlendik. sonra araştırdım parasına o kadar değmiycek geri vazgeçtik. evet tasarımı göze çok hoş geliyor, ben hala bir bakıp dönüp tekrar bakıyorum. ama kalitesi bmw'den sonra gitmez size. tabi kanınız çok kaynadıysa illa o olsun diyorsanız hayırlısıyla almanızı dilerim :rolleyes:

Çok pişman olabilirsiniz, e46 dan sonra...

Ama şartlar gerektiriyorsa yapcak bir şey yok..

ya o arabanın direksiyonuna oturunca burnunu kestirmek çok zor :)

bmv olsa muzelık yaparım benım fıkrım :D
honda kıc sallıyor bmv cok arasın bence bmv dört kaplıya gec daha ıyı 3,20 d mesela durumun varsa tabı

honda guzel arabadır ne motor ıster nede alt takım ama tek kusuru ıceıye cok ses alıyor ama guzel makınadır

araç deli gibi yol yapmış galiba

Geri