"Honda Civic" Acil Bilgi Lazım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bimmer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bimmer

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar artık okulum bitiyor ve bmw'mi satmak istiyorum. 4 kapılı bi araca geçeceğim. şuan için tek düşündüğüm araç honda civic. tam da istediğim gibi bi araç takas teklifiyle geldi. size danışmak istedim.

araç honda civic 2008 model 1.6 125 bg 80.000 km'de 1-2 parça boya var değişen yok. araç elegans modeli vsa ve f1 vites mevcut. araç bej. üste 6 milyar kadar istemeyi düşünüyorum.

fikirleriniz nedir?

düşündügün araç benim eski aracımdan gayet güzel bi araç araç 125hp ama alt devirlerde bunu hiç hissettirmiyor üst devirlerde ise çok iyi ama bu seferde benzin yol sesini içeri alıyor debriyajdan genelde basıldıgında ses gelir alacagın araçta bence memnun olursun ama bmw den sonra bilemiyorum

düşündügün araç benim eski aracımdan gayet güzel bi araç araç 125hp ama alt devirlerde bunu hiç hissettirmiyor üst devirlerde ise çok iyi ama bu seferde benzin yol sesini içeri alıyor debriyajdan genelde basıldıgında ses gelir alacagın araçta bence memnun olursun ama bmw den sonra bilemiyorum

araç otomatik. aracı kullandım uzun yola saldım bmw kadar olmasa da tatmin etti tabi.

pardon otm demiştin hayırlısı olsun

pardon otm demiştin hayırlısı olsun

hayırlı olacak bişey yok henüz :D aracı gördük beğendik. o bizimkini beğendi fiyata anlaşıyoruz. benim aracım 40000 lira. üste 6 lira isteyim 5-5.5 gibi bi miktar düşünüyorum üste...

yani 34 bine mi mal olacak sana öyleyse çok yüksek derim

kardeşimin aracından, ben kullandım gayet güzel. hele hele otomatik şanzumanlarda japonlar çok iyiler. ancak fiyat konusunda birşey söyleyemem.

yani 34 bine mi mal olacak sana öyleyse çok yüksek derim

34 yüksek mi? ne kadar eder sizce?

Geri