Homeros tan kaçış;

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SANCAR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SANCAR

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
İzmirde pazar günü hiç işimiz yokmuş gibi Homeros Vadisi midir nedir oraya gitmeye karar verdik.Yokuşun ,rampanın böylesi.Sonra da iniş başladı.Bktım ki kalabalık giderek artıyor geri dönmeye karar verdim.Ancak dönüş yolunda rampada kalan kalana.Ben de aracı zorladım hali ile.Dur kalk Dur kalk rampada.Balatalardan duman geldi ,,e hali ile de koku.Çekiş o an düştü pedal şişti biraz.Kendimizi zor kurtardık oradan.Ertesi gün aracı çalıştırdım yine balata kokusu geldi burnuma az da olsa.Bir gün sonra yine balata kokusu ama daha da azalmışÇekişte sorun gözükmüyor ama bu koku ne dir.Giderek azalıyor motora sinmiş bir kokumu acaba.Bazı şoför arkadaşlar öyle dedi.Zamanla gecer koku dedi.Siz nediyorsunuz.

debrıyaj balatasının kokusu, zamanla gecer

baskı balalta kokuyor geçer.

İzmirde pazar günü hiç işimiz yokmuş gibi Homeros Vadisi midir nedir oraya gitmeye karar verdik.Yokuşun ,rampanın böylesi.Sonra da iniş başladı.Bktım ki kalabalık giderek artıyor geri dönmeye karar verdim.Ancak dönüş yolunda rampada kalan kalana.Ben de aracı zorladım hali ile.Dur kalk Dur kalk rampada.Balatalardan duman geldi ,,e hali ile de koku.Çekiş o an düştü pedal şişti biraz.Kendimizi zor kurtardık oradan.Ertesi gün aracı çalıştırdım yine balata kokusu geldi burnuma az da olsa.Bir gün sonra yine balata kokusu ama daha da azalmışÇekişte sorun gözükmüyor ama bu koku ne dir.Giderek azalıyor motora sinmiş bir kokumu acaba.Bazı şoför arkadaşlar öyle dedi.Zamanla gecer koku dedi.Siz nediyorsunuz.

Senin yerinde olmak istemezdim. Orda en rahat tırmanan araba hangisiydi:)

Torku kaç arabanın :)

baskı balata çok ısınmış belli Allah tan yanmamış yansaymış kalırdır valla rampada ...ama o koku zamanla geçer artık yumuşak kalkışlar yapın derim ben ....saygılar...

bizde arbayı ilk aldığımızda böle kokuyordu sonra geçti :)

Herkese teşekkürler...

Senin yerinde olmak istemezdim. Orda en rahat tırmanan araba hangisiydi:)

En rahat tırmanan bendim aslında.Yolda kalan arabaları sollamak zorunda kaldım yokuş yukarı.HAyır sollamasam ben de kalacağım .O kadar dik ki .Dursam bir dah akalkamazdım.Kabus gibi idi yaa.

hayatımda bi rampa gördüm kendim bizim araç kalkmadı alttan kaptırınca tabi neredeyse dip gaz araçda yüklü ama yalan olmasın rampa 15 20 derece vardır ilk defa o kadar dik rampa görmüştüm memleketimin bir ilçesinin köyünde...aman dikkat baskıyı elinize almayında sonra maddi ve manevi insanın canını sıkmasın...rampalara dikkat:D:D

Geri