Hızlı Türkler Ferrari rekoru kırdı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan PHaRUcK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ferrari'nin yeni modelleri için ülkemizde bir yıllık kuyruk oluştu, bu durum İtalyan firmasını bile şaşırttı.Türkiye Rusya, Romanya, Polonya, Macaristan ve Yunanistan'ı geride bıraktı, son 16 ayda 42 adet Ferrari sattıldı

:mad: :mad: :mad:
bu muymuş rekor, polonyayı romanyayı geride bırakmışız ferrari satışında
:mad: :mad: :mad:
hayret bişey

Niye kızıp tepki verdiğinizi anlayamadım.Sanki o kadar paranız olsa siz gidip almayacaksınız...

:eek: :( :confused:

trafikte bakıyorsun bir yanında üstü açık ferrarisinin direksiyonunda , dondurma yalayarak giden sürücü,diğer yanda yalın ayak çocuklarıyla, karşıdan karşıya geçmek için bekleyen kadın...Allah sonumuzu hayır etsin
belki doğru söylüyorsun ama dünyanın her yerinde her zaman bu böyle olmuştur ve bu doğanın bir kanunudur maalesef .hem ona bakarsan bu sitede yorum yapan arkadaşların yaşına bakıyorum bazen. işte 20 25 araçlara bakıyorum ortalama 20 25 milyarlık araçlar allah herkese daha çok versin gözümüz yok ama bu ülkede emekli olduktan sonra bile o araçları bırak alabilmeyi düşünemeyen işte tofaş a torosa bakan insanlarımız var

trafikte bakıyorsun bir yanında üstü açık ferrarisinin direksiyonunda , dondurma yalayarak giden sürücü,diğer yanda yalın ayak çocuklarıyla, karşıdan karşıya geçmek için bekleyen kadın...Allah sonumuzu hayır etsin
:good: :good: :cry: cok haklısın

Neden sürekli forum hata veriyor?Yukarıdaki cevabı anca yazabildim kargasalık için kusura bakmayın

Son düzenleme:
Tam olarak hatırlayamadığım ( yeri ve kişilerin isimlerini ) bir anıyı sizinle paylaşmak istedim.Zira Ferrasi olanların isimleri görünce geldi aklıma.Fazla söze de gerek kalacağını zannetmiyorum.Eksiklerim için ise affınıza sığınıyorum...

Atatürk Kuruluş Savaşında sonra ülkeyi gezerken bir köye uğruyor.Bakıyorki köyde bulunan evlerin 1 tanesi hariç hemen hemen hepsi virave.Baslıyor sormaya :

-Şu ev kimin?
-Muhtarın paşam...
-Peki su ev kimin ?
-Falancanın evi...
-Peki su ev kimin ?
-Filancanın evi ...

Diye gidiyor bu tartışma.Dikkat buyurun Paşanın sorduğu evlerin hepsi virane evler.Sıra geliyor o lüks eve ;

-Peki bu saray gibi ev kimin?
-O ev ermeni falancanın paşam!!!

Ata kızıyor ve soruyor :

-Peki bu ermeni burda calısıp ev yaparken bu köyün insanları ne yapıordu ?

Muhtar cevap veriyor :

-Sizinle cepheden cepheye düşmanı kovalıyordu komutanım....

RUHLARI ŞAD,MAKAMLARI CENNET OLSUN...

bu bir ekonomik sistemdir arkadaşlar, ülkenin zenginleri olmasa bizlerde çalışacak iş bulamazdık. Yada tam anlamıyla komonist bir sistem yönetimi gerekli

Niye kızıp tepki verdiğinizi anlayamadım.Sanki o kadar paranız olsa siz gidip almayacaksınız...
gerçekten doğru...
bir düşünelim :confused:

biz alt tabakalar için üzücü ama üst tabakalar için sevindirici ve gurur verici bir olay... :)

Geri