Hizli cila urunleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Orkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Orkan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaslar. Gecen gun markette gozume bir urun carpti Sonax hizli cila diye. Sizce bu urunu kullanmam halinde aracin boyasi orjinalligini yitirirmi ve herhangi bir zarari olurmu ??

Sonax kaliteli markadır sorun olacağını zannetmem.

sorun olmadan kullanabılırsınız

sonax kalitelidir çok ürününü kullanırım ama hızlı cila ürününü tavsiye etmem, onun yerine meguiars quik detailer kullanın. İkisini de denedim meguiars çok daha iyi, sonax leke bırakıyor temizlemesi zor...

Tesekkur ederim

rica ederim, bu arada boyaya zarar vermez normalde ama kullandığınız bez ve uygulama şekliniz de önemli...

bende sonaxı kullanıyorum bir problem olmaz yanlız past işi bir bilene yaptırın sonra satarken mikronlar farklı çıkıyor

hiç bir sorun olmaz içiniz rahat olmasın ben a4 de kullanıyorum yıkamadan sonra sıktırıyorum sonra kurulatıyorum pırıl pırıl oluyor arçta nano koruma varsa görüntü çok daha güzel

ben sonax ın çizik giderici cilasını kullanıyorum çokta memnunum.bencede bir sorun olmaz.

sonax kalitelidir çok ürününü kullanırım ama hızlı cila ürününü tavsiye etmem, onun yerine meguiars quik detailer kullanın. İkisini de denedim meguiars çok daha iyi, sonax leke bırakıyor temizlemesi zor...

Dostum "detailer" denilen şey cila değil yalnız. Temizleme solüsyonu. Detailer cilalar arasında kullanılmak için geliştirilen bir ürün. Meguiars hızlı cila kullanacaksanız "Ultimate Quick Wax" kullanmanız gerekiyor ki tavsiye ederim, ben şahsen kullanıyorum, çok iyi koruma sağlıyor.

Geri