Hapise neden gireyim? Tutanak tutulur, olay yeri araştırması yapılır şahitlere sorulur ve geçemeyeceği yere giren motorcukişi, hatasız sürücü ekstradan bir hareket yapıp onu kurtarmadığı için geberip gider. Trafik polisine benim yanlış hatırlamıyorsam 17 tane şikayetim var(yav he he deyip geçiştirildi alayı), adam yerine mi koyuyorlar?
Gecenin bir vakti müzik açıp 30 ile tıstıs geziyoruz tabi camlar falan kapalı sohbet ediyoruz, arkamıza dayandı bizenon açmış bi barzo arabası, nereye gidersek oraya geliyorlar. Aradık polisi böyle böyle taciz ediliyoruz, afyondayız. Ekip varmış zaten yakın bi yerde, gittik söyledik de "indirip ağzını yüzünü kıraydınız gardiş" diye cevap aldık. Dümdüz düşünmeye devam et dostum, motorla makas attığın belli çok fazla tepki gösteriyosun bu duruma. İnsan gibi süren motorcu canımı yesin ama iki ayak üstünde yürümeye aciz öküzün 2 tekerli taşıta binmesi ııh, olmaz. Dominosta çalışan paketçi arkadaşım da var, adam gibi kullanır motorunu, it gibi kullansa ona da müstehak derdim. Azcık ayrıntılı düşünürsen belki empati yapabilirsin. Veya istersen bi motor ile senin arabana boydan boya bir sürttüreyim