Hız sabitleyici yardım lütfen.

klink21bucuk

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Bugün G.antep'teki Yetkili Opel servisine gidip hız sabitleyici taktırmak istediğimi söyledim.Arabama baktılar (2009 Opel Corsa Esentia) ve Esentia olduğu için takılamayacağını söylediler.eğer 1.100 lira verirsem bir parça ismi söyledi adını hatırlamıyorum (sis farına,hız sabitleyiciye sinyal kolunun ordan elektirik dağıtımı yapmaya yarayan parçaymış) o parçayı takacaklarmış ve daha sonra da hız sabitleyici+işçilik=300 verirsem takabileceklerini söylediler.yani toplam 1 400 liraya hız sabitleyici takacaklarmış.ben de 1 400 tl ye hızımı 170e sabitler otobana öyle çıkarım 2 yıl boyunca hem benzin tasarrufundaki farkı hem de radar cezalarımın nakdini karşılarım dedim ve ordan ayrıldım.
bu konuda bilgisi olan arkadaşlar fikir verirse sevinirim..

Gereken cevabı güzel vermişsiniz. 1400 lira dalga geçiyorlar burası Türkiye her şeye bi mazeret bulurlar sizi soyana kadar. Özel servislere de bir bakın derim ya da başka yetkili servislere.

Evet aynen katılıyorum banada takılmaz dedikleri aracıma, Bu forumda üye arkadaşlardan olan setapxx Aydında özel bayiimiş araçta sistem hazır değilse 280TL takarız dedi. Dostum bunlar işi bilmeyen insanlar, Genelde ustalar ulen ben bu işi yapsamda aynı parayı alacam yapmasamda aynı parayı alacağım mantığı ile baktıkları için başlarından savıyorlar akıllarınca

ya özel servislere güvenmeli miyim sizce?gaziantept'te iyi bir özel servis bilen var mı?bir de şu sorun var benim arabanın 1 yıl daha garantisi var.yetkili serviste yapılmayan işlemlerden sonra garanti sona erer diye biliyorum.doğru mudur?

hocam garanti konusunu bilememde. CC konusunda özel servis veya yetkili servis fark etmez. işçiliği iyi olsun yeter. ki özel daha çok itina gösterir. yetkili gibi sabit maaş alan tipler yerine müşteri kazanmak için özem gösteren çalışan vardır..

bence güzel bir işçilikle hiç bir osrun olmayacaktir.

arkadaşım biz çok yaptırdık burda çoğu insanıda faydalandırdık bu işte

baymustang kardeş.daha ayrıntılı anlatıp yardımcı olursan sevinirim..

açtığım konular var normalde en fazla 200 liraya halledebilirsin corsa d lerde tesisat çekilmesine gerek yok fakat corsa clerde tesisat çekilme sorunda kalıyor beyinlere

ben okumuştum bu sitede hız sabitleyici ile ilgili bir konu.orda anlatılan şeylerin özeti şuydu.z motorlara çok rahat hız sabitleyici takılabiliyor fakat x motorlara bir iki tesisatla bu işlem kurulabiliyormuş.benim araç da z motor olduğuna göre takılabilir sanırım.bir de şu garanti meselesine ne dersin kardeş?garanti kapsamından çıkar mı araç özel serviste işlem görürse?

hiç bi garanti dışı olayı yoktur. amma şöyle bi durum var yapılan işlemde garanti olur mu bilmem

Geri