Hız sabitleyici ve LPG

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kaderaniz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Araç 2. el. O nedenle nereden alındığını da bilmiyorum. Yani sorabileceğim bir yetkili servis yok. Buradaki servis de önce bakılacak falan filan dedi.

LPG konusunda ise tek tereddütüm kar zarar meselesi. Yılda 10.000 falan yapıyorum. 2 yılda ancak amorti ediyor sonrasında kara geçiyorum. Tek düşündüğüm bu, yoksa önceki aracım LPGli idi ve memnundum.

Tesisat olsada olmasada taktır derim. Z motor ve elektrikli gaz pedalına sahip araçlarda sadece sinyal kolu değişimi ve yazılımla hallediliyor diye biliyorum. LPG ile ilgisi yok ayrıca...

Araç 2. el. O nedenle nereden alındığını da bilmiyorum. Yani sorabileceğim bir yetkili servis yok. Buradaki servis de önce bakılacak falan filan dedi.

LPG konusunda ise tek tereddütüm kar zarar meselesi. Yılda 10.000 falan yapıyorum. 2 yılda ancak amorti ediyor sonrasında kara geçiyorum. Tek düşündüğüm bu, yoksa önceki aracım LPGli idi ve memnundum.

o nasıl bir servis anlamadım

buradaki ustalara özel mesaj at o zaman ve sana "2004 model astra g elegance" a takılıp takılamayacağını şak diye söylerler sanırım.

lpg konusunda ise eğer arabanı ilerde satacağını düşünüyorsan o zaman pek lpg nin kendini amörti etmesini düşünme bence. satarken taktırdığın fiyatı ekleyebilirsin çünkü alan adamın onu taktırması ruhsata işletmesi vay efendim milyon zahmete girmesi bedavaya hallolmayacak. biraz yıpranma payı koyar öyle satarsın bilemedin. ki ilanlara bakarsan zaten lpg li araçlar sırf bu saydıklarımdan dolayı herşeyden öte bir tercih önceliğine sahip. yani binevi araba için bir vitrin görevi görüyor ilginç bir şekilde.

oyle ama ote yandan kendoın alıp taktırtman daha ıyı dıger bır baslıktada daha onceden voltran marka lpg lı arac sahıbı arkadas dertlı bu konuda tamamen sans

benim araç lpg li hız sabitleme canavar gibi çalışıyor

evet benim aracımda lpg li ve cc yok. ve canavar gibi çalışmıyor.

ps:niye boyle sacma bir cevap verdigimi anladınız umarım.

Son düzenleme:
gaz teli yoksa z motorsa 150 milyona serviste takıyolar hatta %25 indirimde uygulayabilirler 3 yaşın üstündeyse...
z motorlarda sadece sinyal kolu değişiyor ve arabanın beynine program yükleniyor...
lpg ile bi sorun olacağını sanmıyorum....

z ile başlıyorsa aracınızın motokodu lpg de olsa cng de olsa sorunsuz kullanabilrisiniz tabiyki takdırdıktansonra:D

CC zaten gaz kelebeği ile çalışır enjektör ile olması durumunda lpg'de çalışmama olabilirdi ama CC gaz kelebeğini sabitler. LPG için bişey değişmez pedalada bassan aynı, cc'a alsanda aynı.:)

Geri