Hız limitleri değişiyor!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yılmaz85
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İlginç bir milletvekiliyle konuştugumda tasarını daha değişik şekilde sunulacagını söylemişti:confused:

Milletvekili mi ilginçti? anlamadım :)
-----------------------------------
Otobandaki hız limiti 120 (yani 130) olarak kalmasaymış daha iyiymiş...Artık yol yapmaktan sıkıldım ve bitmiyor gibi geliyor bana yol. 140 olabilirmiş en azından. 142 km'de 3000 devirde gidiyor benim araba :) 3000 deviri bulsaymış bari

aslında arabaya göre değişmesi lazım bu yasanın:)

Milletvekili mi ilginçti? anlamadım :)

:D
aramızda bi virgülün lafımı var Umut abi:)

ewet

aslında arabaya göre değişmesi lazım bu yasanın:)

Bence de arabaların kadranında 160 dan aşağı yenilerinde 200-220 den aşağı göstermiyor ve yazmıyor.
Öyleyse cezayı bize değil araba şirketlerine yazmalılar.
Ya da araba şirketlerine 110 dan fazla kadran koyamazsınız diye baskı yapacaklar...

Bu yollarda hız limitleri değişse ne olacak hız yapamıyoruz ki. normal yolda 85 e sabitliyorum, otobanda 100 daha fazlası beni aşıyor zira küçük bir kızım var.

Çok üst düzeyde tanıdıklarım var.........

inşallah bıktım ceza yemekten

Aşırı hızı asla tavsiye etmem ama uzun yoldada gerekli oluyor.Hepimizin altında iyi arabalar var artık öyle 40-50 km hız bize değil zaten arabalarımıza yetmiyor.

bence yanlış..duble yolların büyük kısmı hız yapmaya müsait değilki..delik deşik yollar..kaza olasılığı artar.ama milletvekili ve yargı mensuplarına trafikte yapılan özel muamelenin kalkması gerek, böyle saçmalık mı olur..

Geri