Hız göstergesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ISMMZM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ISMMZM

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Hız göstergesi bazan normalin 2 katını gösteriyordu, şimdide en sona dayandı motoru durdurduğumdada yerine gelmiyor en sonda takılı kaldı. acaba bu konuda bilgisi olan varmı, yardımcı olursanız sevinirim. Aracım 2001 vectra b 1.6

Polis görmesin, aşırı sürat yaptın diye okkalı ceza yersin.:) Geçmiş olsun Mehmet bey. Kilometre telinizin sökülecek sağlamsa temizlenecek gerekli kontrolü yapıldıktan sonra yeniden kilometre saatiniz ayarlanacak.

abi hazır sona dayanmışken fotosunu çek bide çalışırken gaz ver 5 bin devir falan :D

elektronik değil mi gösterge.halat yok diye biliyorum

abi hazır sona dayanmışken fotosunu çek bide çalışırken gaz ver 5 bin devir falan :D

Dediğin gibi espiri olsun diye makinayı aldım fotoğrafını çekeyim diye kontağı açtımki ibre titreyerek normal yerine geldi:D çalıştırdım gezindim biraz herşey normal şuan, kaç gündür sinirimi bozuyordu ama kesin yine aynı şeyi yapacaktır artık ozaman fotoğrafını çekerim.

Polis görmesin, aşırı sürat yaptın diye okkalı ceza yersin.:) Geçmiş olsun Mehmet bey. Kilometre telinizin sökülecek sağlamsa temizlenecek gerekli kontrolü yapıldıktan sonra yeniden kilometre saatiniz ayarlanacak.

öncelikle teşekkür ederim. servise telefon açtık gaz telinden bahsetmediler, kilometre motoru gibi birşey varmış ondan yapıyordur dediler, bana tamamen yabancı konular bilmiyorum baktıracaz artık.

Elektrik tesisatındaki kısa devreler de göstergelerde anormalliklere neden olabiliyor.

merhaba mehmet bey.bence servise gittiginizde yetkililer kadrani soktukten sonra ibreleri elinizle bir kontrol ediniz gevsemis olabilir.zira kilometre motoruna bosuna para vermemis olursunuz.belki sizi dokundurmak istemezler ama siz israr ediniz kontolettikten sonra gevsemisse sıkılastırınız ve kadrani takip calistirsinlar ve tekrar gozunuzle kontrol etmek istediginiz soyleyiniz.

km telı yok elektronık. buyuk bı ıhtımal göstergede sorun vardır belkıde yerıne ıyı oturmamıstır

km telı yok elektronık. buyuk bı ıhtımal göstergede sorun vardır belkıde yerıne ıyı oturmamıstır
Bu siteyi seviyorum. Bu site sayesinde halen öğrenmeye devam ediyorum. :alkis:

Geri