Hız Göstergelerinin Zemin Işıgı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kamikaze
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kamikaze

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaslar bertone aracımın kadranlarının hararet kısmındaki ısıgı patlamıs sanırım bu nedenle o lambayı değiştirmek istiyorum lamba sarı renkli hazır sökmüş olunca o ısık renginide değiştireyim di(Y)orum fakat zemin beyaz renkli oldugu için sizce beyaz taksam ısıkta sorun olur mu bide hangi özelliklerde bir lamba takıcam orayaa...Birde orta konsolun ordaki ısıklarıda degiştirmek istiyorum o konudada yardımlarınızı bekli(Y)orum...

Kamikaze arkadaşım....önce kendini arşiv bölümünde tanıtım formatına uygun tanıtırsan .......ve sonra öğrenmek istediğin konuyu opel sohbetlerine açarsan daha faydalı olacaktır....

- İsim ve soyad
- İkamet ettiğiniz yer
- Mesleğiniz ve yaşınız
- Varsa otomobilinizin marka ve modeli

Kamikaze arkadaşım....önce kendini arşiv bölümünde tanıtım formatına uygun tanıtırsan .......ve sonra öğrenmek istediğin konuyu opel sohbetlerine açarsan daha faydalı olacaktır....

- İsim ve soyad
- İkamet ettiğiniz yer
- Mesleğiniz ve yaşınız
- Varsa otomobilinizin marka ve modeli

Ben forumun eski üyelerindenim sadece talihsiz bir olaydan dolayı mesaj sayım silindiği için diger bilgilerimde silinmiş olabilir ;) beni tanıyanlar tanıyor.

benimde aklımdan gecti fakat aracta kırmızı olunca birass(Z) fas(Z)la apachi olur di(Y)e düşündüm :D:D:D

evet arkadaslar konu hakkında bilgisi olan yok mu

beyaz tak abi neden sorun olsun ki gunduz zatn lamba yanmıyacak aksamda beyaz beyaz gezersin boşver moru kırmızıyı

bence orijinali en güzeli.diğerleri gece yolculuğunda gözünü yorar ve yanıltır.

Ben forumun eski üyelerindenim sadece talihsiz bir olaydan dolayı mesaj sayım silindiği için diger bilgilerimde silinmiş olabilir ;) beni tanıyanlar tanıyor.

9 numaralı forum kuralına dikkat etmezseniz o talihsizlik tekrar başınıza gelebilir.

Geri