Hırsızlık sonrası kontak sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan adhoc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

adhoc

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Daha önce aracimin basina gelen hirsizlik tesebbusunu forumda paylasmistim. Hirsizlar kontaga zarar vermisler. 2 gun once arabayi calistiramadim. Kontak donmuyordu. Wd 40 sikarak zor bela.kontagi dondurdum. Ancak mekanizmayi tamir ettirmem lazim. Ogrenmek istedigim yeni bir kontak mi almaliyim yoksa kontak revizyondan geciriliyor mu

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 15:09 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 15:00 ----------

Istanbul Avrupa yakasında tavsiye edebileceginiz oto kilitci var mi?

Son düzenleme:
Ben Maslak sanayinde denge opele bırakmıştım aracı, onlar da birilerine yaptırmıştır, benimkinin yarısı kırılmıştı yenisini taktılar, sizde de öyle yapılır herhalde.

Ben Maslak sanayinde denge opele bırakmıştım aracı, onlar da birilerine yaptırmıştır, benimkinin yarısı kırılmıştı yenisini taktılar, sizde de öyle yapılır herhalde.

Cevap için teşekkürler Alper.

Bugün Bayrampaşa'da bir Oto kilitçiye gittim. Kilit mekanizmasını değiştirdi. Çünkü kontak anahtarın ucundaki plastik parçayı hırsızlar kırmıştı. Yeni mekanizmayı(kilit şifresini) eğeleyerek anahtara uygun hale getirdi. 50 tl'ye hallettik.

Anahtar olayından vazgecilmedigi surece hırsızlık sonlanmaz, artık bu guvenlik olayına firmalar bir care bulması lazım. Yani anahtar yerine parmak izi mi olur
yoksa burun izimi ayrıca aracın çalışmasını saglayan bilgisayar kısmına dışarıdan
mudahale bu kadar kolay mı ???

Geri