hırsızdan bana sabah şakası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Natsukai
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Geçmiş olsun.
Geçen ay benim kapıyı da aynı şekilde eydiler.

geçmiş olsun cam neysede kapının ..... oha diyorum başka bişey demiyorum madem bilmıyosun ne uğraşıyorsun

öncelikle geçmiş olsun

sonra hadi camı kırıyon.kapıyı neden kasıyon kapıyı açmaya çalışıyon camı neden kırıyon şeref... yoksunu insanlar.........

kapıyı niye yamultmus serefsiz ya camı kırmısın daha ne istion ..geçmis olsun

Çok geçmiş olsun. kesin kafası iyidir. çünkü hırsızlar cesaret verici, uyuşturucu tarzında hap v.s aldıktan sonra bu tarz işlere giriyorlar. bana göre ucuz kurtulmuşsun gene. komple arabayı götürmemişler Allah'tan! Tekrar geçmiş olsun.

geçmiş olsun arkadaşım. söylediğin gibi hırsız kilidi çok önemli böylece aracın kapısını açma ihtimalleri neredeyse kalmıyor kilit mandalları ve kapı kolları işlevsiz kalıyor.

çok geçmiş olsun arkadaşım inan çok üzüldüm ve sinirlendim bunu yapanlar ihtiyaçtan ve krizden değil beleş yaşamaya alışmışlıktan yapıyorlar yani tamamen şerefsizlikten...bunlar ne insan ne de hayvan;bunlar sadece mahlukat...

çok teşekkürler arkadaşlar.. unutmadan arabanızı iki kere kitleyin her zaman.. hırsız kilidini unutmayın

ARKADASLAR,

Bu hirsiz kilidi meselesi nedir?

Yani 2 kere kitleyince ne oluyor farkli olarak? 2 kere kapama tusuna basarak mi oluyor kumandadan?

Tesekkurler

can sıkıcı bir durum. geçmiş olsun....

ARKADASLAR,

Yani 2 kere kitleyince ne oluyor farkli olarak? 2 kere kapama tusuna basarak mi oluyor kumandadan?

Tesekkurler

ARKADASLAR,

Tesekkurler

Geri