Hırsız küllüğümü çaldı :S

blackwhite_

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhabalar,önceki gün sabah aracımın başına geldiğimde iki camın patlamış olduğunu gördüm şükürkü teybin (pıonner) kafasını hep yanıma alırım ana gövdesinide sökememiş.Küllüğün içinde 3-5 lira bozuk para vardı adi hırsız küllüğü söküp almış :( artık ne yapacaksa...neyse sormak istediğim;
Opelin yetkili servisi bir küllük takmış(70 ytl) ama hiç orjinal durmuyo yani konsolla rengi tutmuyo önceki gibi deil böyle bişey olabilirmi? teşekkürler...

belki orjinal döşeme kullanım ve güneş gibi etkilerden renk solmasına ugramıştır.yeni küllük kutudan çıktıgı için daha koyu renkte ve dolayısı ile emanetmiş gibi durabilir

gecmıs olsun okadar takma renk olayını al tak yenısını..

tşk ederim ederim ama abilerim sorun o deil, benim normal döşeme daha koyu ve parlak,küllük açık ve mat bi sürü fırça attım servise uydurma bişey gibi geldi bana normalde 10 gün sonra gelir demişlerdi sonra servisteki eleman takmış bulup sıfır ama renki tutmuyo işte o kadar para verincede insan kızıyor.

geçmiş olsun

geçmiş olsun..

tşk ederim.şimdi servisten aradılar konsol renginin iki kodu varmış biri normal biri mat benimkine yanlış takmışlar gelip alıcaklar küllüğü:) yeniside 10 gün sonra gelicek.Bişey demesem yutturucaklar yani..

geçmiş olsun. küllüğü neden almış.sadece içindeki paraları alsaydı..hayret ya..camlarıda kaskodan değiştirebilirsiniz. kasko delinmiyor cam kırılmalarından.

Çok çok geçmiş olsun. İlginç gerçekten ya. Demek küllüğü çalmışlar ha, gülermisin ağlarmısın.

geçimiş olsun arkadaşım.

Geri