hırsız giremedi..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MadeN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
geçmiş olsun , geçen günde sanayide vardı vectra b onunda sağ ön kapısını böyle idi

geçmiş olsun.

kapı direkleri bu şekilde olan araçlar için bu işlemi yapmak çok zor değil.
direklerin sertliğine göre uğraştırır biraz.

bir tanıdığın Corsa C'sini de bu şekilde açmışlardı, arka koltuğun üstünde duran laptopu almışlar.
o günden beri aklımda, araçta gözüken yerlerde eşya bırakmıyorum, insanı açık açık davet ediyor yoksa.
direklerin şeklinden dolayı elle bile esnetilebiliyor ki bir malzemeyle daha kolay bile yapılabilir.

gecmis olsun Ibrahim...
yeni yilda ilk is iyi bir alarm almak lazim...

geçmiş olsun abi ne diyelim bilmiyorum ....

Çok büyük geçmiş olsun. o arabaya girmeye kalkmış girememiş . İnşallah bigün o şerefsize bişey girer. Keşke arabalarda kafes özelliği falan olsa. Arabaya girmeye çalıştığında girsin ama çıkamasın kilitli kalsın. Sabahında da bi güze zopayı yesin soysuz ruhsuz karaktersiz herifler. Böyle mahallenin ortasında levyeyle elini kırıcaksın.Bi daha kullanamasın...

bu ona ders olmus bır daha opelle ugrasmaz

ibrahimcim cok gecmıs olsun kardesım

geçmiş olsun dostum. inşallah kaskon vardır.

geçmiş olsun :(

sana büyük geçmiş olsun,bunu yapanlarıda allah bıldıgı gıbı yapsın bu adilere küfür etmeye bile değmez zavallılar

benim bildiğim bu özellik yeni araçlarda kaldırıldı..çünki almanyada bir anne çocuğunun üstüne kapıları kilitlemiş ve güneşin altında kalan çocuk ölmüş arabanın içinde..sonra opelle mahkeme olayları oluyor ve bu özellik kaldırılıyor araçlardan.. bizim 96 vectrada vardı bu özellik ama corsada yok..:(

Geri