hırsıızzz vaaaaaaaaaaarr :((

geçmiş olsun bızım burayada dadanmişlardı bı ara arabada degerlı ne varsa tesısat felan sokmustum ne desen haklısın allah belalarını versın kursaklarından gecermesın!! :/

Gecmis olsun, son olur insallah, Allah beterinden korusun..

sizin yine camınızı kırmış..

bana bunu yapmışlardı..

dsc00826cy.jpg

bununla geçmiş olsun.. araçta değerli eşyaları çantanızı teybi bırakmayın bence.. saygılar..

ohaaa bu ne ya :eek::eek::eek:

Kardeşim vectraları böyle kanırtıyorlar kapıları :mad: ama immo olduğu için hiç bi halt yiyemiyorlar.bide camda kırılmaz film varsa o halden başka birşey yapamıyorlar :mad:

geçmiş olsun bu arada...

sanırım kelebek camı müsait değil vectra b lerino yüzden öyle yapıyorlar..
benimde kelebek camımı kırmışlardı arka koltuğu indirip bagaja bakmışlar arabada bir cacıkda yok arabada hiç bir şey tutmam eşya olarak yani her şey vardır ama hiç bir şeyde yokdur diyim bagafda battaniyemde vardır kıyafetimde vardır ama hırıszın işine yarıycak en ufak bir şey tutmam araçda.. zaten patlattığı camla kalmış çıkmış gitmiş..

arkadaşlar internette özellikle tesisatı olan arkadaşlar unutmayınki bu insanlar bu forumlarıda geziyorlar bakıyorlar hatta onlarında çoğunun arabaları var buralarda sohbetde ediyorlar o yüzden araçlarınızın resmini koyarken adresinizi plakalarınızı resimleri eklemeden önce silin.. zor bir şey değil

arkadaşlar internette özellikle tesisatı olan arkadaşlar unutmayınki bu insanlar bu forumlarıda geziyorlar bakıyorlar hatta onlarında çoğunun arabaları var buralarda sohbetde ediyorlar o yüzden araçlarınızın resmini koyarken adresinizi plakalarınızı resimleri eklemeden önce silin.. zor bir şey değil

kesinlikle katılıyorum

sizin yine camınızı kırmış..

bana bunu yapmışlardı..

dsc00826cy.jpg

bununla geçmiş olsun.. araçta değerli eşyaları çantanızı teybi bırakmayın bence.. saygılar..
valla cok gecmiş olsun nasıl becermişler bunu ya! şerefsizler

oluıyor malesef bizden 3500 tl değernde tesissat navi fln çaldırlar :@ Bunu yapanlar dışardan geliyor ama tanıdık bildik birileri haber uçuruyo yani burda bikaç kişi yakalandı o şekilde büyük geçmiş olsn kosko olmaması üzücü alarm ve kaskonuzu yaptırın bnce en yakın zamanda enazından caydırıcı olur bu şerefsizlere

Geçmiş olsun

Geri