hırsıızzz vaaaaaaaaaaarr :((

çok geçmiş olsun buna şükür diyin bence...

bu adamlar kul hakkından haramdan helal den ne anlar ? bunlar bu işi meslek edinmiş kan emicileri.

yakalandıklarında kendilerini "eşit değiliz,okutmadılar,sahip çıkan olmadı, adam olamadık,açız açlıktan ölelimmi" diyerek savunma yaparlar.

kimi anısıyla kimi ANASIYLA anılır...bu adamlar anasıyla anılmaya mahkum ama zerre kadar umurlarında değil.Hepsinin tez elden Allah belasını versin.

sizin yine camınızı kırmış..

bana bunu yapmışlardı..
bununla geçmiş olsun.. araçta değerli eşyaları çantanızı teybi bırakmayın bence.. saygılar..

size de yapılan insafsızlık.... teypi zaten bırakmadım kafası bende teybin :) ee her seferinde de kızaktan çıkarıp bağlantı sok tak yapamamı beklemeyin ama benden :)

İnsaf yani kafasız teybi ne yapabilir ki!!

sizin yine camınızı kırmış..

bana bunu yapmışlardı..

dsc00826cy.jpg

bununla geçmiş olsun.. araçta değerli eşyaları çantanızı teybi bırakmayın bence.. saygılar..

Biraz Daha zorlasa kapıyı alıp gotururdu :) sefsızler ya

üf yaa benimde sinirlerim bozuldu bende doubledin sökcem bu gidisle yaa:(

Şu günlerde çok tırstığım bir konuydu tekrar kafama takıldı :confused: Çaldığı bir şey değilde arabaya zarar veriyor işte. Acaba olay nasıl bir yerde gerçekleşti, kapalı garaj mı açık otopark mı yol kenarı mı ? Ben kapalı garajdan daha çok korkuyorum açıkçası, kimse görmüyor daha rahat çalışır hırsız...

Edit:yol kenarı

Son düzenleme:
geçmiş olsun

geçmiş olsun arkadaşım alarm taktırmanı tavsiye ederim sadece;)aracın çalınacak bir yerde duruyorsada direksiyon kilidinide kullan derim

geçmiş olsun...

sinirden saçma bir başlık açmış olabilirim artık idare edin.... beyaz meleğimin ön sol camını kırıp teybimi kızağından alan, torpido gözümü karıştırıp navigasyon cihazıma el koyan ve güzelim cam filmimin içine eden sevgili hırsız için en sevgili dileklerimi iletiyorum... cam filminden ayrılmadan kırıldığı yerde kalan kalın cam parçalarının giriş ve çıkış yerlerinin nerenle ilgili olduğunu sana ssat 19:30'dan itibaren kulaklarını çınlatmak suretiyle iletiyorum umarım alıyorsundur.... :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
gülşah çok geçmiş olsun arkadaşım, bursaya geldiğinde söylemiştin alarm taktırcam diye keşke şu işlerinden kurtulup beyaz meleğine alarm taktırsaydın:( sen kendin demiştin hatırlıyormusun bizim istanbulda 5 dk başı boş bırakmaya gelmiyor diye bak korktuğun başına geldi neyse canına bişey olmasın bununla geçmiş olsun;)

Geri