hırsıızzz vaaaaaaaaaaarr :((

Dea_Tacita

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
sinirden saçma bir başlık açmış olabilirim artık idare edin.... beyaz meleğimin ön sol camını kırıp teybimi kızağından alan, torpido gözümü karıştırıp navigasyon cihazıma el koyan ve güzelim cam filmimin içine eden sevgili hırsız için en sevgili dileklerimi iletiyorum... cam filminden ayrılmadan kırıldığı yerde kalan kalın cam parçalarının giriş ve çıkış yerlerinin nerenle ilgili olduğunu sana ssat 19:30'dan itibaren kulaklarını çınlatmak suretiyle iletiyorum umarım alıyorsundur.... :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

onunla geçmiş olsun

teşekkür ederim...

Çok geçmiş olsun... Aşşağılık herifler!

bununla geçmiş olsun allah beterinden saklasın allah belasını versin bunların

Geçmiş olsun, terbiyesizler gene çalışmak yerine kolay para kazanmanın yolunu seçmişler, ülkemizde bu gibi işlerin cezası olmadığı sürece hırsızlığın ve arsızlığın sonu gelmez.

canım yanıyo ya teybini yemişim navigasyonunu yemişim ama mahremim ya :(

kuştepe tayfasıymış %95....

o haram nasıl geçiyor boğazlarından bilmiyorum.... geçiyorsa da çıktığı yer ve filmin üzerinde kalan camlarla ilgili bi kaç saattir çınlatıyorum kulaklarını zaten!!!! :@

geçmiş olsunn

şerefsizz herifler
araçta kasko var mıydı???

kuştepe tayfasıymış %95....

o haram nasıl geçiyor boğazlarından bilmiyorum.... geçiyorsa da çıktığı yer ve filmin üzerinde kalan camlarla ilgili bi kaç saattir çınlatıyorum kulaklarını zaten!!!! :@

Adamların akıllarından bile geçmior boğazlarında öle bi geçiorki valla allah korkusu nedir bilmezler böyle insanlar

Geri