Hidrolik direksiyon yardım lütfen

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokhancay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gokhancay

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar 1996 vectra b sahibiyim. aracın sol tarafındaki körüğün içinden hidrolik yağı geliyor ve direksiyon hidrolik olarak çalışmıyor. en son aracım çamura battığında direksiyonu döndürmek isterken bu arıza meydana geldi.
ben moldova da bulunuyorum ve bulunduğum yerde bu işlerden anlıyan kimse yok. mümkünse sizden direksiyonun devre şemasını ve nasıl tamir edileceğini bilen varsa yardımlarını bekliyorum.

arızasız günler dileğimle.:mad:

geçmiş olsun ama kendin tamir edemezsin malesef yada çok uzun zamanını alır ve profesyonel alet edevata ihtiyacın olacak kolay gelsin

arkadaşlar 1996 vectra b sahibiyim. aracın sol tarafındaki körüğün içinden hidrolik yağı geliyor ve direksiyon hidrolik olarak çalışmıyor. en son aracım çamura battığında direksiyonu döndürmek isterken bu arıza meydana geldi.
ben moldova da bulunuyorum ve bulunduğum yerde bu işlerden anlıyan kimse yok. mümkünse sizden direksiyonun devre şemasını ve nasıl tamir edileceğini bilen varsa yardımlarını bekliyorum.

arızasız günler dileğimle.:mad:

tamir etme şansın yok basit bir şey degildir direksyonu tamir edecek usta yoksa ya sıfır alıp taktıracaksın konpile yada cıkma alıp konpile araca takılacak

Geri