hidrofor tamiri

cagatay16

VIP Üye
Kayıtlı Kullanıcı
16-Bursa
bizim 94 model emkatarın içinin çarkları eskidiği ve çatlaklar olduğu için dedim dedim içini değiştireyim fakat internette bu çarklardan bulamadım bendekiler mika ve ben bronz olanlarıyla değiştireyim diyorum sanayiyi daha dolaşmadım internette biliğiniz bir site var mı hem çark hemde yataklarını alabileceğim markası demirdöküm fakat almanyadan gerip marka basıyorlarmış made in germany yazıyor üzerinde:)yani servite falan bulmak mümkün değil:)

En kötü ihtimal tornacı da kopyatabilirsiniz ama tahminime göre çark başı malzeme hariç en az 100tl alırlar.

internette bir modelin buldum ama ebatları yazmıyor çark ve yatağıa 9 ar tl demiş çark başı malzeme hariç 100 tl ok astronomik olur ya vede çarklar biliyormusun abi bilmiyorum da iki tane disk arası pervane var soğutmalı fren diski gibi yani

internette bir modelin buldum ama ebatları yazmıyor çark ve yatağıa 9 ar tl demiş çark başı malzeme hariç 100 tl ok astronomik olur ya vede çarklar biliyormusun abi bilmiyorum da iki tane disk arası pervane var soğutmalı fren diski gibi yani

Biliyorum. 9tl olan ile bir görüş bence.

Geri