hiç

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emrastra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yemeğin ismini bende makrube olarak biliyorum..Cemaat toplantılarının vazgeçilmez yemeklerindendir :D üniversite dönemi olsun lise dönemi olsun sağolsun arkadaşlar beni cemaate dahil etmek için yemekli sohbetlere çağırıp duruyorlardı ama her seferindede yemeğimi yiyip kalkıyodum :D ağzım yanmasın biraz bekliyeyim soğusun yerim seçeneğinin kâr etmediği bir yemektir :D lezzetinin güzel olduğu bir yemek yemeyenlerin 1kerede olsa yemesi gereken bir yemek diye düşünüyorum ;)

Ktu kartallari ;)

cemaatcilere gel sen :)
bir kere yemiştim bende.gördüğümüzde başka çeşit yokmu diye arandığımız şaşkın şaşkın başına geçtiğimiz sonrasında kendimizi kaybedip çatlayana kadar yediğimiz yemek:D
yemeyenlere ve yiyeceklere tavsiye sıcaktır ağzınız yanar ama aç kalmak istemiyorsanız kesinlikle beklemeyin soğuyunca yerim diye:D:D

Yemek harika gerçekten.Birkaç kez yedim.

FetocuLarın Meşhur Yemeği Nedendir biLmem Çok severler hiç yemedim.FetocuLar Hakkaten Çok seviyo gaLiba.

annem dün akşam yaptı ilk defa feyto amcanın mekanında yemıştim arkadaşlar cemaate karışmışlardı neysekı kurtuldular :D adınıda makrube olarak biliyorum takla attırılmış yemekmiş anlamıda herhalde...

Acıktım valla :D

fetoşçuların parola yemeği diye duymuştum. Bu yemeği bilmek "ben de sizdenim" in şifresiymiş.

Yemek buralara düştüğüne göre deşifre olmuş :d yeni parola bulsunlar :d:d:d

ama görüntü güzele benziyo bi tadına bakmak lazım. Belki lezzetinden dünya görüşümüz değişir :d kalbe giden yol mideden geçiyo ne de olsa :d

edit: Yemek bahane tabi benim de gözüm düştü bu maklubeye. Ama farkettim ki ne çok kişi geçmiş bu cemaatlerin tezgahından... Bir nesil de böyle gidiyo...

+1907

Geri