Hibrid Arabalar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Melisss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Rica ederim :)

Emeğine sağlık

Türkiye ve Hybrid otolar.. bana birbirinden çok uzak iki kelime gibi geliyor inşallah yanılırım :)

Opel'in bu konuya bakış açısını çok merak ediyorum....Bundan 10 sene sonra belki uçan arabalara binemicez ama hibrid arabalar hayatımızda olacak. Arabanın sesini çok merak ediyorum. Motorun sesi nasıl acaba ? :)

wikipediadayım zannettim :D

Türkiye ve Hybrid otolar.. bana birbirinden çok uzak iki kelime gibi geliyor inşallah yanılırım :)

Şu anda Türkiye yollarında azda olsa varmış. :D Gerçi verileri çok saçma olduğundan tercih edilmesi şüpheli bir konu :p

Opel'in bu konuya bakış açısını çok merak ediyorum....Bundan 10 sene sonra belki uçan arabalara binemicez ama hibrid arabalar hayatımızda olacak. Arabanın sesini çok merak ediyorum. Motorun sesi nasıl acaba ? :)

elektrik motorunun sesi gelmiyor içeriye.. sadece lastik / asfalt sesi o kadar :)

hibrid araç olarak şu an sanırım tek honda civic hibrid'ler bulunuyor yanılmıyorsam bu araçlar iki motora sahiplermiş 40kmh kadar elektrik motoru devrede oluyormuş 40kmh üstüne çıkıldığında dizel motor devreye giriyormuş...

alıntıdır...

ayrıca melis hanım bilgiler için saol'un bayanların araçların detaylarıyla ilgilenmesini görmek ne güzel...:rolleyes::rolleyes:

Evet galiba 2 motorlu bu araçlar, yakıt tüketimi kesinlikle daha azdır :D ama performans :)

galiba değil melis hanım öyle öyle :)... hybrid , ikiz melez anlamlarına gelir..

hem elektrik hem de içten yanmalı motor var arabada.. çalıştırma ve belli sürat üstünde içten yanmalı motor devreye giriyor, diğer koşullarda elektrik ile çalışıyor araç...

Geri