Hibrid Arabalar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Melisss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
civic hybrid kullandım çalıştırırken motor sesi duymuyorsunuz kontağı çevirdiğinizde ışıklar yanıyor ve devir göstergesi 1 e çıkıyor böylece motorun çalıştığını anlıyorsunuz :D vııızzzzzzz diye bir ses geliyor kalkışta :D dururken motor stop ediyor ayağınızı frenden çektiğinizde yine çalışmaya başlıyor tabi siz bunu devir göstergesinden fark edebilyorsunuz. Birde hem benzin hemde akülerin şarj durumunu gösteren iki göstergesi var. Full bir civicten farklı olarak elektrikli katlanan aynalar ( belki normallerinde de vardır), 6lı cd changer ve koltuk ısıtma var birde arkada anatomik spoiler var. ama sunroof yok arka koltuk katlanmıyor. Bagaj hacmi 300 litre 50,000 lira verilecek arabamı kesinlikle hayır çünkü en son baktığımda şehir içinde 8,0 litre yakıyordu. bu arada araba ortağımızın arabası

Hibrid dediğin yavaş gider, sessiz çalışır falan diye biliyor ya hepimiz :) o iş öyle değilmiş aslında. McLaren bile hibrid yapmış, hemde 727 beygirmiş. Ben konuyu pek anlayamadım sanırım. buraya tıklayın bi bakın şu arabalara :D

Bu kadar ilerlediyse, yapın da binelim ya. Benzini gazı yetiverdi vallahi. Gerçi o zamanda elektrik zamlanır :|

Konu sağlam hortlamış..:D

Geri