heyecanımı paylaşayım :D

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yezocan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
şimdiden kaynanalık provaları yapmak lazım...

hayırlısı olsun...e artık anaokuluna başlama hediyesi bir araba alırsınız, akülü filan:)

bızım yığende bugun başladı çok heyecanlıydı hala konusuyo annesıne anlatıyo ne yaptığını...:) okul gıbısı yok lıse bıttı unıversıte tutmadı su anda kendımı boşlukta hıssedıyorum evsız ınsanlar gıbı :)

Hayırlı uğurlu olsun. Allah uzun ömür versin, bu düşündüklerinizin hepsi olur inş. Çok güzel bir duygu. Allah bize de nasip etsin diyelim.

Hadi hayırlısı olsun :) inşallah üniversiteler bitirdiğini,Opel'in CEO su oldugunu görürsünüz :D

gözünaydın başkanım bide yaşlanıyorsun diyince kızıyorsun :D

sende kaşınıyorsun deyince kızıyorsun :D

Sıpaya bak! Ne zaman doğduda büyüyüp okula başladı? Zaman ne kadar çabuk geçiyor yaa :(:(

Yandığımızın resmidir! Yarın öbür gün bizim kızı istersiniz siz :D

Bakalım hayırlısı oğlum kimi isterse ONU ALIRIZ... okadar :D

Nazişi istemeye heralde cümbür cemaat gelinir Yavuz abi:)

Tüm site ahalisi Yavuzun evini basarız artık

şimdiden kaynanalık provaları yapmak lazım...

hayırlısı olsun...e artık anaokuluna başlama hediyesi bir araba alırsınız, akülü filan:)

Akülü arabası olmadığınıda kim söyledi :D go kart aracı istiyor o şimdi :D

ayrıca herkese iyi dilekleri için teşekkürler :D

Gözünüz aydın :) artık bir başladımı okadar hızlı geçerki şaşırıp kalırsınız. :) opelim.net anaokulu buluşmasıda fena olmaz konvoy halinde opellerle Ereni almaya gidelim:D hava atar arkadaşlarına :D

hayırlı olsun Yeliz abla, tebrikler :)

Yeliz hanım hayırlı olsun. Allah acılarını göstermesin. Ömrünce hep mutlu ve sağlıklı olsun.
Ufak bir hatırlatma: Ana okullarına erkek çocukların kız arkadaşlarını getirmesi kesinlikle yassak :) .

Yeliz hanım hayırlı olsun. Allah acılarını göstermesin. Ömrünce hep mutlu ve sağlıklı olsun.
Ufak bir hatırlatma: Ana okullarına erkek çocukların kız arkadaşlarını getirmesi kesinlikle yassak :) .

benim oğlum oraya kız arkadaşını götürmez bi tanede orda edinir :D:D:D

çok sevindim

Geri