heyecanımı paylaşayım :D

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yezocan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yezocan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Yarın oğlum anaokuluna başlıyor. o olayın pek bilincinde olmadığı halde heyecanlı ama ben inanılmaz heyecanlıyım. Çok çabuk büyüyor. Anaokuluna başlıyor ama garip bir duygu anne olmak çok güzel. uykusuz gecelere bitmek bilmeyen anne kelimesine birinin size bu kadar bağımlı olmasına rağmen anne olmak çok güzel. İnşallah üniversiteye gittiği günü askere gidip yemin ettiği günü ve baba olduğu günleride görmemi Allah bana nasip eder.
yarın okuldaki ilk günümüzün resimlerinide çekip eklerim buraya. Oğlumla gurur duyuyorum umarım asla utandırmaz beni ve hep gurur duyarım :D

Yarın oğlum anaokuluna başlıyor. o olayın pek bilincinde olmadığı halde heyecanlı ama ben inanılmaz heyecanlıyım. Çok çabuk büyüyor. Anaokuluna başlıyor ama garip bir duygu anne olmak çok güzel. uykusuz gecelere bitmek bilmeyen anne kelimesine birinin size bu kadar bağımlı olmasına rağmen anne olmak çok güzel. İnşallah üniversiteye gittiği günü askere gidip yemin ettiği günü ve baba olduğu günleride görmemi Allah bana nasip eder.
yarın okuldaki ilk günümüzün resimlerinide çekip eklerim buraya. Oğlumla gurur duyuyorum umarım asla utandırmaz beni ve hep gurur duyarım :D

Tebrik ederim ablacım, büyüyo işte minik Eren..Şimdi ona senden başka eğitim verecek insanlarda olucak, bu açıdan bak Eren gelişiyo ve uzunca bir süre gelişimini sürdürücek ;) Bence yarın duygularını çok belli etme ve birazda katı ol çünkü Eren'in sosyal ortamı ve gelecekte kuracağı kişisel ilişkiler için çok önemli bi gün yarın.

Salı günü telefon gelir gelin Eren'i alın baş edemiyoruz biz diye :) Aslında pazartesi ederlerdi de sen okuldasın diye etmezler :)

Benim annemde üniversiteye gittiğim zamanı gördü yetmedi master ımı gördü, yetmedi işim olduğunu gördü ama askerliğimi en erken 4 sene içinde göremicek gibi :) Evlilik ve baba olma konusuda benim için uzak, çocuğun idolü ben olursam sıkıntı büyük olur, o yüzden bu noktalarıda geçiyorum :rolleyes:

Aslanım Eren büyüyo, sende buna alış..

hayırlı olsun :)))))

Hayırlı olsun Allah mezunluğunu, askerliğini göstersin.:)

Hayırlı olsun. İnşallah mezuniyetlerinide Görürsünüz Üniversitelerden.

masallah umarım sızı hıc utandırmaz ve hep gururlandırır...

Zaman ne kadar çabuk geçiyor,daha dün gibi hatırlıyorum Uludağ'a giderken bana yaptığı güzelliği :rolleyes:

Bir iki gün sonra sana anaokulundan gelecek telefon şu olabilir "Yeliz hanım Eren yine mahalleden arkadaşlarını getirdi" :D

Zaman ne kadar çabuk geçiyor,daha dün gibi hatırlıyorum Uludağ'a giderken bana yaptığı güzelliği :rolleyes:

Bir iki gün sonra sana anaokulundan gelecek telefon şu olabilir "Yeliz hanım Eren yine mahalleden arkadaşlarını getirdi" :D

:kop::kop::kop::kop:
bunu bu kadar açık söylemene şaşırdım :D

mahalleyle kurtarırlarsa şanslılar :D

hayırlı olsun inşallah bütün diplomalarını torunlarını görürsünüz :)

hayırlı olsun allah zihin açıklığı versin :) bizede nasip etsin YÜCE ALLAH! babalığı tabi :D

Geri