Hey Gidi Günler Hey...!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ~~NEO~~
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
:D:D:D:D:D

Neo abartma canım bence Ergin ateşin bulunmasından daha eski doğumlu değildir :D:D:D

çokomel çekti canım iyi mi :D

Tekel birası hala yok mu yaw Ergin abi??

Tekel birası eskiden Dinazor terinden yapılıyormuş Murat...Ergin Abi onu diyordur...Şimdikilerle karıştırma.. :)

Ya yazık ya Tamam Ergin yolun yarısını bile bayaa aşmış ama Neo sende bunalıma sokacan abimizi :D:D

Koskoca Ergin Abi, mesaj sayısı 10.600 olan bir üye, benim söylediklerimle mi bunalıma girecek...O, ne depremler, ne fırtınalar, ne meteor yağmurları görmüşte yıkılmamış, benim sözlerimle mi yıkılacak...?! Hiç Sanmıyorum...:)

Meşhur Belfagor'u araştırdım...Ergin Abi hediyem olsun...;)

belfagorhh1.jpg

52276372a81ee3efmvl2fc2.jpg

yasli olmamama ragmen bunlari gorunce yuzumde bi tebessum belirdi.en cok da susam sokagini ozledim :D

benimde aklıma bu aksam kötü olan seyler geliyo samsun sigara paketi var değişmeyenler arasında ve sulugöz sakızlar:)

bu belfagor afişini koyduğun sophie marceu,nun oynadığı belfagor,bizim çocukken trt 1,de seyrettiğimiz bizi gece yatakta tirtir titreten anelerin akşam çocukları eve gelmediğinde belfagor geliyoor diye bağırarak sokağın bir anda bomboş kalmasını sağlayan musibet bişeydi neocum..

Geri