evet arkadaşlar bi tane corsa c tamponu buldum ve aldım ön orjinal tamponu çıkartıp yerine bu tamponla biraz ugraşıp güzel bişiy yapmaya karar verdim
aldıgım tampon bu..
bunula aşagıdaki modellerden yapabilirim ama yinede daha iyi bişiy varmı bildiginiz diye meraktayım çok abartı olmayacak sade ve şık olması önemli .
1.) tampon modeli far kaşıda olacak ama sarkık bişiy düşünüyorum
2. bu model
3. arka model pek hoşuma gitmesede iki tane buldum
aslında mavi çok iyi duruyo ama ben egzoz çıkışını mini ler gibi ordadan iki ufak yani 40 45 mm ucla çıkarmak istiyorum
şimdi aranızda bu tamponları benim aracın renginde renklendirecek arkadaşlar varsa ricem bi bütün olarak görmekte fayda var renk önemli benim aracın renginde nasıl durur önerileriniz ve tasarımlarınız benim için önemlidir bu hafta başlatmak istiyorum
900 ytl anlaştım yan marşbiyeller ve kaşlar dahil sis farıda takılacak
aldıgım tampon bu..

bunula aşagıdaki modellerden yapabilirim ama yinede daha iyi bişiy varmı bildiginiz diye meraktayım çok abartı olmayacak sade ve şık olması önemli .
1.) tampon modeli far kaşıda olacak ama sarkık bişiy düşünüyorum

2. bu model

3. arka model pek hoşuma gitmesede iki tane buldum

şimdi aranızda bu tamponları benim aracın renginde renklendirecek arkadaşlar varsa ricem bi bütün olarak görmekte fayda var renk önemli benim aracın renginde nasıl durur önerileriniz ve tasarımlarınız benim için önemlidir bu hafta başlatmak istiyorum
900 ytl anlaştım yan marşbiyeller ve kaşlar dahil sis farıda takılacak