Herkeze Selamlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Revolver
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Revolver

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Aranıza yeni katıldım adım M.Ali Sığmaz İstanbul'da yaşıyorum, bir spor giyim markasında performans ayakkabıları tasarlıyorum, aracımın modeli 1971 Opel Rekord Coupe, uzun zamandır sorunlarla uğraşa uğraşa belli bir kıvama geldik, son aşama resimleri bunlar değil, şuan boyanmış durumda ve tekrar son bir zımpara astar yapılacak onlarıda daha sonra sizlerle paylaşacağım, sizlerden yardımlarınızı esirgememenizi rica eder keyifli forumlar dilerim...

- M.Ali Sığmaz
- İstanbul
- Rekord Cupe
- Ayakkabı tasarımcısı

Ekli dosyalar

• IMG_1940.webp
    IMG_1940.webp
    58.1 KB · Görüntüleme: 9
  • IMG_1958.webp
    IMG_1958.webp
    56.9 KB · Görüntüleme: 9
Moderatör tarafında düzenlendi:
Aranıza yeni katıldım adım M.Ali Sığmaz İstanbul'da yaşıyorum, bir spor giyim markasında performans ayakkabıları tasarlıyorum, aracımın modeli 1971 Opel Rekord Coupe, uzun zamandır sorunlarla uğraşa uğraşa belli bir kıvama geldik, son aşama resimleri bunlar değil, şuan boyanmış durumda ve tekrar son bir zımpara astar yapılacak onlarıda daha sonra sizlerle paylaşacağım, sizlerden yardımlarınızı esirgememenizi rica eder keyifli forumlar dilerim...
hoş geldin aramıza. kolay gelisn

Aileye Hoşgeldiniz . Keyifli ve aktif forumlar dilerim . Rekord konusunda öncelikle ellerinize , emeğinize ve yüreğinize sağlık . Gördüğüm ve anlattıklarınızdan anladığım kadarı ile mutlu son ' a epey yaklaşmışsınız . Keyifle bineceğiniz günleride görürüz inş. Son olarak , bende bi kaç yıl kuzenim ile birlikde spor giyim ' i üzerine mağazacılık sektöründe çalışmıştım . Sizin çalışmakda olduğunuz firma hangisi acaba ?

Hoşgeldiniz. Elinize sağlık, Allah gönlünüzce binmek nasip etsin.

- M.Ali Sığmaz
- İstanbul
- Rekord Cupe
- Ayakkabı tasarımcısı

Aramıza hoşgeldiniz.

Geri