Herkeze selamlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Orko
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Orko

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
15 yıllık toyota kullanısıyım bir hafta önce yeni astra enjoy plus aldım. İlk izlenimlerim çok olumlu oldu. Astra bana büyük keyif verdi ama forumda bahsedilen sıkıntılar inşallah beni astradan soğutmaz. Sonuçta eski bir Toyota kullanıcısı olarak bugüne kadar en ufak bir problemle karşılaşmadım. İnşallah hayırlısı olur. Tesadüfen karşılaştığım  site  harika aradığım herseyi burada buldum.

Ynt: Herkeze selamlar

hoşgeldiniz aramıza.. aracınız hayırlı olsun...

Hoşgeldiniz sn.orko
aracınız hayırlı olsun, keyfini çıkarın.

saygılar

hoşgeldiniz yaşanan sorunlar sizi korkutmasın arabanızda hayırlı olsun iyi günlerde kullanın

Hoşgeldiniz sn.Orko
Hayırlısı olsun, inşallah herhangi bir problemle karşılaşmazsınız
Siteyi beğenmenize sevindim, keyifli forumlar diliyorum

Hoşgeldiniz sn.Orko
Hayırlısı olsun. :)

Aramıza hoşgeldiniz sn.Orko, aracınız hayırlı olsun, güle güle kullanın.

hosgeldiniz allah kaza bela vermesın gule gule kullanın aracınızı

hoş geldiniz...

size şunu belirtmek isterim ki, yeni nesil araçlarda ufak tefek sorunlar oluyor... bugun gidin bakın hala toyotalarda cam açma tuşlarında ışık yoktur ve biizm göremediğimiz bir çok yerde Alman araçlarındaki gibi detay olmadığı için arıza riskide doğal olarak az oluyor.. Bence aracınızın yere basmasından, içinin sessizliğinden ve verdiği güven hissinden haz almaya bakın, bırakın arıza yaparsa yapsın, servise gitmekte bi keyif arabalarmızla oynamış oluyoruz bi şekilde:)

Merhabalar, aracınız hayırlı olsun. Kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim.
İyi forumlar.

Geri