ben yapmam askımdan ölsemde kudursamda hic bi zaman dönmedim geriye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gıdene yol ver sonra pişman olma fazlası zararben yapmam askımdan ölsemde kudursamda hic bi zaman dönmedim geriye
ben yapmam askımdan ölsemde kudursamda hic bi zaman dönmedim geriye
ya askta gurur yaptıgında ıyıce cıkmaza gırıyosun aslında bnm kızın ınadı bole ettı ya zaten bn deısmeye baslamıstım kendını ınandıramadı buna sen deısmezzsın dıe tuturdu bole oldu ıste ya ınsana koyan bole bu kadar bırbırını severken kı bnm hayatımda ıolk kez cıddı bısıler dusundugum bı ınsandı bu kısı bole severken o mektuplar o ask sozlerı derken 2 yabancı olmak ya bı na elıme alıorum telefonu msj cekıyım arıyım dıorum ama sonra dıorum ya o dusunuyormu kı acaba dusunse o arar aramıorum o zaman o ıstegım gecıyo ıcımde bılmıoyrum zaman gostercek herseyı dıorum ya belkı dayanamıcak o arıcak belkı ben arıcam ya bole bı umutla yasamak ınsanı olduruyo zaten hanı o umududa sondremıoyorsun kız demıo sana senı sevmıyorum dıe sevıyorum dıo ama bole oluo kı bn bunada ınanamıorum seven ınsan her turlu bahaneyı her engelı aşar bence ya bılmıyorum....
usta senn ıs guselmıs yanlıs senı gorunce kıskanmıs yabnde takayım arkdslardan koluma olmadı geceyım onunden kıskanır doner belkı
)))
Sercan abiye katılıyorum aşka gurur yok