Herkese Selamlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hanika
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hanika

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Evet Arkadaşlar yaklaşık 2 aydır uzaktan ve sessiz olarak sizleri takip ediyorum. En sonunda kararımı verdim ve 1.4 aktive select turbo sports ( sunroof) su mavisi almaya karar verdim çarşamba ya da perşembe bende sizlerden olucam. 2 aylık süreç içinde sizlerden yardım aldıgım konular için hepinize teşekkürler. Yalnız sizlere yine bir şey danışıcam su mavisi rengini tercih ettim ama yalnışmı yaptım dogrumu bilmiyorum. hala iptal etme şansım var renk iyi bir renk mi yoksa sonra bana sıkıntı yaratırmı ( 2nci el satışta )Hepinize tekrar çok teşekkürler..

Ynt: Herkese Selamlar

hanika bey sizi etkilemiş gibi olmayayım ama bence beyaz ama su mavisi gördüm bulunduğum yerde beyaza göre daha cafcaflı duruyo yani albenisi çok bence yakışıyo da yanlış olmaz bence gönlünüzden neyi geçiriyosanız onu alın beni veya başkasını dinlemeniz sizi hataya sürükleyebilir iyi akşamlar tekrar hayırlı olsun

teşekkür ederim kardeşim,beyaz düşünmüştüm ama sonradan su mavisine döndüm. İnşallah pişman olmam

Hoşgeldiniz Sn. Hanika, aracınızı iyi günlerde kazasız belasız kullanmanızı dilerim. Seçtiğiniz renkte çok orjinal ve güzel bir renk pişman olmayacağınızı düşünüyorum.

Teşekkür ederim kardeşim , bu arada ismim Hakan :=)) Hepinizle tek tek tanışmak için sabırsılanıyorum..

Hanika link' Alıntı:
teşekkür ederim kardeşim,beyaz düşünmüştüm ama sonradan su mavisine döndüm. İnşallah pişman olmam
bence pişman olmazsın çok tatlı duruyor yolda bu arada kaça maal oldu aracınız

hoşgeldiniz aramıza Hakan bey
güzel bir seçim yapmışsınız, su mavisi güzel ve hoş bir renk astra'ya da yakışan bir renk
2. el derseniz tabiki en çok tutulan beyaz, siyah ama önemli olan sizin içinize sinmesi
ve rahatlıkla kullanmanız
hayırlısı olsun şimdiden

tolgahan06 link' Alıntı:
[quote author=Hanika link=topic=2785.msg58736#msg58736 date=1321824931]
bence pişman olmazsın çok tatlı duruyor yolda bu arada kaça maal oldu aracınız

[/quote]

50750 sport paket + 1750 sunroof paket 52 500 toplam

HaKaN link' Alıntı:
güzel bir seçim yapmışsınız, su mavisi güzel ve hoş bir renk astra'ya da yakışan bir renk
2. el derseniz tabiki en çok tutulan beyaz, siyah ama önemli olan sizin içinize sinmesi
hayırlısı olsun şimdiden

Teşekkür ederim adaşım :=)) En çokta senin yardımın oldu açık sölemek gerekkirse :) Çok sağol yardımların için..

Hanika link' Alıntı:
[quote author=HaKaN link=topic=2785.msg58747#msg58747 date=1321825437]
hayırlısı olsun şimdiden

Teşekkür ederim adaşım :=)) En çokta senin yardımın oldu açık sölemek gerekkirse :) ևok sağol yardımların için..
[/quote]
baya bi açık oldu herkes görcek burdan şindik  005hihih

Geri