Herkese selam

Ynt: Herkese selam

mucahitduran link' Alıntı:
Bende de mahogany kahverengi var 2013 HB :) Arka arkaya gezeriz artık :)
İnşallah bu arada bende bir önceki kasanın cosmosu vardı, sonra kısa sürelik 111.yıl serisi oldu.Tek düşünce biraz performansı zayıfmış zaten sürat yapan birisi değilim , görüşlerinizi paylaşırmısınız?

welllcommee

Aracın motoru ne acaba ?

Hoşgeldiniz. Keyifli forumlar dilerim. Aracınız hayırlı uğurlu olsun.

ExxonValdez link' Alıntı:
İnşallah bu arada bende bir önceki kasanın cosmosu vardı, sonra kısa sürelik 111.yıl serisi oldu.Tek düşünce biraz performansı zayıfmış zaten sürat yapan birisi değilim , görüşlerinizi paylaşırmısınız?

1.6 115 HP var bende. Performans tatmin edici fakat kalkışlarda önceki aracıma göre (Skoda Fabia 1.4 TDI) yavaş kalıyor. Devir yükselmesine rağmen turbo dizel aracımda aldığım performansı alamıyorum. Hızlandıktan sonra da bastıkça gidiyor rahatlıkla. LPG taktırdım sıfır KM iken benzin ve LPG performansı aynı. Herhangi bir sıkıntı yok. Sadece yokuş yukarı çok az çekme farkı oldu. Daha yavaş gibi...

welllcommee

mucahitduran link' Alıntı:
1.6 115 HP var bende. Performans tatmin edici fakat kalkışlarda önceki aracıma göre (Skoda Fabia 1.4 TDI) yavaş kalıyor. Devir yükselmesine rağmen turbo dizel aracımda aldığım performansı alamıyorum. Hızlandıktan sonra da bastıkça gidiyor rahatlıkla. LPG taktırdım sıfır KM iken benzin ve LPG performansı aynı. Herhangi bir sıkıntı yok. Sadece yokuş yukarı çok az çekme farkı oldu. Daha yavaş gibi...

1.3 cdti aldım , daha önce bu motoru kullandım kalkışlar vasat ancak düzde iyi.

H kasa ile 5 beygirlik fark var tabi viteslerdede değişme oldu 5 ileri.Eski h kasada kol kası yapılıyordu düşük aralıklı viteslerde şimdi daha rahat.Klasik 1.vites ölü hantallık var 2 ve 3den sonra 1.3 olduğunu anlamazsınız zaten.Buna karşılık kocaelide iseniz ortalamanız 5i geçmez :)

Geri