herkese saygılar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ismovet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ismovet

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar bursada ikamet ediyorum.BMW F30 3.16 kullanıcısıyım.
astra 1.3 cdti-enjoy paket-siyah aracı uzun incelemeler yapmadan markasına ve görselliğine güvenerek eşim için aldım.
Aracı aldığım gün pişmanlık duymaya başladım. Motor küçük,kasa eski( yeni kasa çıkmasına fazla bir süre kalmamış) birde forumlarda olumsuz eleştiriler duyunca iyice canım sakıldı. bayii arayarak aracın geç teslimini bahane edip iptal ettirmek dahi istedim. Aracın ne zaman geleceğini bilmedikleri için iptal dahi ettiler. tam paramı iade edeceklerdi ki aracın geldiğini öğrendik, bayii ye gittiğimizde araç tırdan indiriliyordu,biz de kısmetimiz bu imiş dedik ve aracı teslim aldık.

araca ilk oturduğumda çok dar ve konforsuz geldi. neredeyse araba gitmiyordu.1.viteste garajdan çıkarken bile araç kendini çekmiyordu.motor stop ediyordu.iyiden iyiye araçtan soğudum hatta 53,750 tl ye aldığım aracı 50,000 tl ye satmaya karar verip, bir kaç arkadaşıma da haber verdim.

ancak bu arada boş da durmadım.büyük bir eksiklik olan cam çıtasını takdırdım. aracın durusu tamamen değişti. bununla kalmadım, multimedia takdırdım, aracın havası tamamen değişti.gündüz farları da beyaz led ,farlar beyaz olunca görsellik olarak araçda olumlu çok şey değişti.

ustaların tavsiyesi ile aracı biraz da devirli kullanınca araç inanılmaz değişime uğradı.o gitmeyen,yokuş çıkamayan araç şimdi çok seri bir hal aldı.
araçtan çok memnunum ve genellikle onu kullanıyorum.yol tutuşu çok iyi. 3. ve 4 .viteslerde gaz tepkisi mükemmel.
şu an araç 1250 km de.sadece şehiriçi yolculuk yaptım. aracı 2500 ile 3000 devir arasında kullanmaya çalışıyorum, yakıt ortalamam 5,6.

gelelim foruma.
aracı aldığım günden beri forumu takip ediyorum. hemen hemen tüm yazıları okudum. çok faydalandım. BMW nin böyle bir forumu var mı diye aradım ama bulamadım. çok yararlı bir forum.katkı sunan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

Saygılar

Ynt: herkese saygılar

bu arada kendimi tanıtmayı unuttum.adım İsmail.Bursa da Avukatlık yapıyorum.

saygılar

ismovet link' Alıntı:
bu arada kendimi tanıtmayı unuttum.adım İsmail.Bursa da Avukatlık yapıyorum.

saygılar
İsmail opelsizasla aılesıne hşgeldın  motor yenıyken tabıkı çekmez sen hele onu 10000 km den sonra gor dahada serıleşecekır  bıde ilk bakımı gorsun daha acılacakıtr bendede 1.6 benzınlısı var bende senın gıbıydım ama şuan araca 11000 km gectım araca gaz tepkılerıne hemen cevap verıyor sen daha da serı olmasını ıstıyorsan  o zaman sprıntbooster alırsın o zmana kımse tutamaz senı bu arada macırlık varmı onu merak ettım  :)

welllcommee aracinizi guzel gunlerde kullanin. Bende 3 yil sirket araci olarak  H kasa 1.3 dizel kullandim ve cok memnundum. Yakit vergi ve performans birlikte hesaplandiginda muthis guzel bir secim

Hoş geldiniz.

CALİBRA BG link' Alıntı:
İsmail opelsizasla aılesıne hşgeldın  motor yenıyken tabıkı çekmez sen hele onu 10000 km den sonra gor dahada serıleşecekır  bıde ilk bakımı gorsun daha acılacakıtr bendede 1.6 benzınlısı var bende senın gıbıydım ama şuan araca 11000 km gectım araca gaz tepkılerıne hemen cevap verıyor sen daha da serı olmasını ıstıyorsan  o zaman sprıntbooster alırsın o zmana kımse tutamaz senı bu arada macırlık varmı onu merak ettım  :)

aracı daha çok eşim kullanacağı için booster a gerek duymadım.şu haliyle de olumlu benim için.
aslen angaralıyım.Macırlık yok :)

Aramıza hoş geldiniz, keyifli forumlar dilerim.

Aracınızda keyif almanız çok sevindirici, Astra bazı yönlerden geç açılan çiçekler gibi, ama sonrasında sahibini mutlu ediyor. (:

Hoşgeldiniz 1.3 motor ufak gorunen lakın devırlı kullanımda gayet ıyı performansa sahıp gerek yakıt gerek hacım olarak tatmınkar bır motordur..Zaten sızde alısınca gayet ıyı oldgunu farketmıssınız tekrar hayırlı ugurlu olsun..

welllcommee aracınız hayırlı olsun performans olarak bmw olamaz ama kesinlikle görsel olarak üstün bir araç

Hoş geldiniz, keyifli forumlar.

Geri