Herkese Merhabalar.

veteriner

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar.Opel ailesine ben de katıldım.Gerçekten müthiş bir buluşma ortamınız var.Hepinizi tebrik ederim.10 gün önce Opel Astra 1.6 i NB Comfort 2003 model araba aldım.Hemen Tartarini marka tüp taktırdım.60 mı 40 mı taktırayım diye kararsızdım, sonunda 60 lık taktırdım.Arkadaşlar bu aracın hem benzin hem de gaz olarak şehirçi ve şehirdışı yakıt tüketimi hakkında sayısal değerler verebilir misiniz?

LPG'si olmayan fakat hergun forumda olan biri olarak, arama bölümünü kullanırsan o kadar çok bilgi varki bu konuda. Bu arada hoşgeldin diyelim.

hoşgeldin hayırlı olsun...

hoşgeldin hayırlı olsun.bende senın gibi 30 günde aynı işlemleri yaptım bende yakıt tüketimi merak ediyom.2003 opel astra njoy 1.6 nb tartarini

hoşgeldin keyifli forumlar

Teşekkür

çOK teşekkürler arkadaşlar.Ben bugün arabama 40 lık mı 60 lık mı tüp attırayım derken , servis 50 lik attı.Yani bagaja arka taraftan ulaşım iptal oldu.Sonra da 60 lık mı attırsaydım ya da 40 lık daha mı iyi olurdu diye tereddüte düştüm.Servisçiler 40 lık önerdiler, ikide bir gaz almamak için daha büyük olsun dedim.Tüp, tartarini model.Servisçiler diğer, marka tüplerle ilgili çok sorun yaşandığını ama tartarinide sorun gelmedğini söylediler.(Bilginize.....) Şunu soracam, opel astralar için ideal tüp hacmi ve bagajda konulacak yer sizce neresi olmalıdır?

hoşgeldin

Geri