Herkese merhaba

Ynt: Herkese merhaba

DarthWider link' Alıntı:
Zaten hanım izin vermediği için fiyatının benim için bi önemi yok ben sadece bakıcıyım, keşke alabilsem deyip almak isteyenlere gaz vetiyorum :D

Ha bu konuda baa benzeysun  :D alamayacağım şeyleri yakın arkadaşlara aldırır sıklıkla nemalanırım  011zaa  011zaa

Tolga KARACA link' Alıntı:
Ha bu konuda baa benzeysun  :D alamayacağım şeyleri yakın arkadaşlara aldırır sıklıkla nemalanırım  011zaa  011zaa

Evet aynen öyle :D bizim sitede oturan bi arkadaş 1200gs aldırdım, sonra babasıda gaza gelip harley devidson almıştı aha hayallerim gerçek oldu en azından yancı olurum arkalarında takılırım demiştim ki bizim siteden taşındılar sağlam vole vurmuşlar :D ama bi 10 km arkada gittim o bana yetti :D

DarthWider link' Alıntı:
Evet aynen öyle :D bizim sitede oturan bi arkadaş 1200gs aldırdım, sonra babasıda gaza gelip harley devidson almıştı aha hayallerim gerçek oldu en azından yancı olurum arkalarında takılırım demiştim ki bizim siteden taşındılar sağlam vole vurmuşlar :D ama bi 10 km arkada gittim o bana yetti :D

:D

bende arkadaşa önce Golf sonra "bir de benzinli" diye Giu 170 aldırdımdı  :D

:D

bende arkadaşa önce Golf sonra "bir de benzinli" diye Giu 170 aldırdımdı  :D

Güzelll güzeeeel :D

Acaba bende yan komşuma ne aldirsam :) Belki Doğan bizim siteye taşınabir dur ona kumpas kurup v40 aldırayım :D

DarthWider link' Alıntı:
Güzelll güzeeeel :D

Acaba bende yan komşuma ne aldirsam :) Belki Doğan bizim siteye taşınabir dur ona kumpas kurup v40 aldırayım :D

Bu akşam çok insaflısın Kerem. ((:

Acıma Kerem ısrar et Q9 alsın.

İstedim oldu buyrun Q9;

2gufhnr.jpg

Koltuğuda az geri ittinmidi tamamdır Doğan 005hihih

GNSpower link' Alıntı:
Bu akşam çok insaflısın Kerem. ((:

Komşu olalım diye korkutmak istemiyorum :)

Acıma Kerem ısrar et Q9 alsın.

Zaten benimde en büyük hayalim bi arkadaşımın Q9 alması ve bende yolcu koltuğunda oturup opelsizasla da yorum yapmak :) hadi gerçekleştir bu hayalimi Doğan, sen Doğansın büyük düşün :D

DarthWider link' Alıntı:
Zaten benimde en büyük hayalim bi arkadaşımın Q9 alması ve bende yolcu koltuğunda oturup opelsizasla da yorum yapmak :) hadi gerçekleştir bu hayalimi Doğan, sen Doğansın büyük düşün :D

Doğan da değil, doğan bir Güneş o. İstemeden büyük düşünüyor farkında değil.

Geri