Herkese merhaba

Ynt: Herkese merhaba

DarthWider link' Alıntı:
Geşmiş olsun kardeşim sende rüzgar hastalığına yakalanmışsın :) seni bu tedavi eder :D F 800 GS Adventure...

Daha önceleri tek tük Çin malı scooterlar kullanıyordum ama Honda nın bilhassa dengesi çok üstün geldi, araç sanki kendi ataletini kazanıyor ve diğerleri gibi değil dengesizlik oluşturmak aksine isteseniz de dengenizi bozmanıza engel koyuyor gibi!

Bu örnekteki yavrunun titreşim oranı nasıldır acaba, uzun yol sonrası el bileklerinde vb ağrı yapar mı, sesi kaba mıdır?

Tolga KARACA link' Alıntı:
Daha önceleri tek tük Çin malı scooterlar kullanıyordum ama Honda nın bilhassa dengesi çok üstün geldi, araç sanki kendi ataletini kazanıyor ve diğerleri gibi değil dengesizlik oluşturmak aksine sizin isteseniz de dengenizi bozmanıza engel koyuyor gibi!

Bu örnekteki yavrunun titreşim oranı nasıldır acaba, uzun yol sonrası el bileklerinde vb ağrı yapar mı, sesi kaba mıdır?

Uzun yol sonrasi her motor bilek ağrisi yapabilir bi yerden sonra uyuşuyorsun zaten :) valla abi 1200 gs in arkasında bi 10 km kadar gittim mukemmel bi sesi var kulak tirmalayan tor tor tor diye bi ses yok, motorun amortisör yapısı muthiş çukura felan giriyosun ne motor dengesini kaybediyor ne de sana hissetiriyor titreşim diye bişey zaten yok, emin ol bu motor b sinifi araçlardan daha rahat ve yumuşak :)

Ne motormu işte ben burdayım ;) ;)kullanılabılecek hemen hemen her motoru kullandım gerek gorevde gerek normal olarak evlenmesem valla araba maraba almazdım gıder zx10 alır bakrdım yoluma ama ahhhh

DarthWider link' Alıntı:
Uzun yol sonrasi her motor bilek ağrisi yapabilir bi yerden sonra uyuşuyorsun zaten :) valla abi 1200 gs in arkasında bi 10 km kadar gittim mukemmel bi sesi var kulak tirmalayan tor tor tor diye bi ses yok, motorun amortisör yapısı muthiş çukura felan giriyosun ne motor dengesini kaybediyor ne de sana hissetiriyor titreşim diye bişey zaten yok, emin ol bu motor b sinifi araçlardan daha rahat ve yumuşak :)

"Rahat" dedin hayalimdeki şekil şemal netleşmeye başladı, kendi kendime sırıttığım hayallere dalmamam adına senden fiyatını da yazmanı rica ediyorum  general__p

"Rahat" dedin hayalimdeki şekil şemal netleşmeye başladı, kendi kendime sırıttığım hayallere dalmamam adına senden fiyatını da yazmanı rica ediyorum  general__p

70.000 liracik tan başlıyor :D

DarthWider link' Alıntı:
70.000 liracik tan başlıyor :D

NEAAA!?!?!?!

Fiyat sorup niye bu rüyayı baltalıyorsun Tolga :) 70 ten başlayip 80e kadar yolu var :) aksesuar felanda eklersen artik bişey diyemiyorum...

Konfor ve tork nakınesi r1200 gs zaten kullandıktan sonra dıgerlerı essek gıbı gelıyor ınsana

DarthWider link' Alıntı:
Fiyat sorup niye bu rüyayı baltalıyorsun Tolga :) 70 ten başlayip 80e kadar yolu var :) aksesuar felanda eklersen artik bişey diyemiyorum...

Hadi fiyatını uçuk ama 75 bine 320d almış bir arkadaşım varken bu makinayı alacak durumum olsa da alamam!!!

Hadi fiyatını uçuk ama 75 bine 320d almış bir arkadaşım varken bu makinayı alacak durumum olsa da alamam!!!

Zaten hanım izin vermediği için fiyatının benim için bi önemi yok ben sadece bakıcıyım, keşke alabilsem deyip almak isteyenlere gaz vetiyorum :D

Geri