Herkese merhaba

Ynt: Herkese merhaba

DarthWider link' Alıntı:
Aynen bilmezmiyim o duyguyu :) motorun ruzgarini yiyen ya bi daha asla unutamaz yada motora 10m den fazla yaklaşmaz :) ortasi yok :)

2012 Haziran da 125cc Honda Pcx aldım, teslim almaya arabayla gidiyorduk ve arkadaşa sürekli "bak dönerken 40 ı geçmek yok, bana sık sık gözat düşerim kalırım vs"

Gel gör dönüşte neredeyse hiç 80-90 ın altına inmedim, 100km lik yuol sonunda aklımda daha o an ilerde daha güçlü bir makina almak vardı  011zaa

Gerçekten rüzgarın yüzüne vurması ve o ana kadar farkedemediğin kokular, doğallık ve özgürlük hissi muhteşem!

Tolga KARACA link' Alıntı:
2012 Haziran da 125cc Honda Pcx aldım, teslim almaya arabayla gidiyorduk ve arkadaşa sürekli "bak dönerken 40 ı geçmek yok, bana sık sık gözat düşerim kalırım vs"

Gel gör dönüşte neredeyse hiç 80-90 ın altına inmedim, 100km lik yuol sonunda aklımda daha o an ilerde daha güçlü bir makina almak vardı  011zaa

Gerçekten rüzgarın yüzüne vurması ve o ana kadar farkedemediğin kokular, doğallık ve özgürlük hissi muhteşem!

Geşmiş olsun kardeşim sende rüzgar hastalığına yakalanmışsın :) seni bu tedavi eder :D F 800 GS Adventure...

[img=800x600]http://i.hizliresim.com/eaoLag.jpg[/img]

DarthWider link' Alıntı:
1200 gs almak artık bu işin son noktalarından, motoru alan gezeceği yoksa bile fazladan 50bin km yapıyor :D

Aynen öyle alırsam finali yapmış olurum :) motor kullanmaya başladığımdan beri en büyük hayalim motorla bi avrupa yada asya turu yapmaktı belki bi 10-20 yıl sonra yaparım :D
kerem o Avrupa turunda sana ıtınayla eşlık ederım haberın olsun  :)

DarthWider link' Alıntı:
Geşmiş olsun kardeşim sende rüzgar hastalığına yakalanmışsın :) seni bu tedavi eder :D F 800 GS Adventure...

[img=800x600]http://i.hizliresim.com/eaoLag.jpg[/img]
kerem şimdı bu makınalar bızım burda adapazarında polıslerın altında var valla bır gun bırınden tur ısteyebılırım o derce yanıı  :D

CALİBRA BG link' Alıntı:
045thumbsup +1
Tolga KARACA link' Alıntı:

Rüzgar ve koku hissi zaten bambaşka, o koku için üsküdar anadolu kavağı hattını ezberlerdim artık :D

Hoşgeldiniz, Keyifli forumlar.

welllcommee  Aracınızı güzel günlerde kullanın.

OGOKTAS link' Alıntı:
welllcommee  Aracınızı güzel günlerde kullanın.
ozdemır sen kayserıde değılmısın arabayı bıraktın mu odaka

CALİBRA BG link' Alıntı:

Tamam Sinan 10 yıl sonra hatırlatırım ama, 10 yılda hanımı anca ikna ederim çünki :D

CALİBRA BG link' Alıntı:
ozdemır sen kayserıde değılmısın arabayı bıraktın mu odaka

Selam Sinan haftaya gidiyorum Kayseri'ye,  arabayı da haftaya bırakacağım. Kayseri programı belli olunca araba işini de erkenden planladık :) gel gör ki zaman geçmiyor :)

Geri