Herkese merhaba

Ynt: Herkese merhaba

DarthWider link' Alıntı:
Bende eski motorculardanim 2001senesinde  suzuki gsxr 600 vardı süper bi motordu hala özlerim kendisi küçük bi kazada motordan çok ezilmiş kutu kolaya benzedi :) sonra suzuki maruder 800 chopper aldim resmen motordan soğudum racing motordan sonra uyuşamadık kendisiyle. Ama bugün eşim hadi git motor al izin verdim dese  special_prayer sabah ilk iş bmw 1200 gs alirim deli makina :)
kerem r1200gs tam bır olum makınası butun dünyayı gez hıc yorulmazsın racıng den chopere ordan da enduroya gecışmı yapıcan  :)

CALİBRA BG link' Alıntı:
kerem r1200gs tam bır olum makınası butun dünyayı gez hıc yorulmazsın racıng den chopere ordan da enduroya gecışmı yapıcan  :)

Abi bu saaten sonra artık racing olmaz :) bel ağrisidir kol ağrisidir derken hafiften yaşlandık 10 dk dan fazla üstünde duramam herhalde :) valla hanim he dese satarim astrayi alirim r1200gs i kadar gözüm döner :)

DarthWider link' Alıntı:
Abi bu saaten sonra artık racing olmaz :) bel ağrisidir kol ağrisidir derken hafiften yaşlandık 10 dk dan fazla üstünde duramam herhalde :) valla hanim he dese satarim astrayi alirim r1200gs i kadar gözüm döner :)
kerem ıstersen şu muhabbetı burda keselım  yoksa motorsuzluktan kafayı walll ıyecem şimdı zaten hatunla hergun kavga edıyoruz bende de en son 2009 da suzukı gsr600 vardı onu sattım yollarda mıllete bakıyorum

ama hala içimde bır patlayacak bır volkan halı hazırda duruyor

CALİBRA BG link' Alıntı:
ama hala içimde bır patlayacak bır volkan halı hazırda duruyor

Aynen bilmezmiyim o duyguyu :) motorun ruzgarini yiyen ya bi daha asla unutamaz yada motora 10m den fazla yaklaşmaz :) ortasi yok :)

welllcommee Keyifli ve aktif forumlar dilerim.

Kasım ևınar link' Alıntı:

Teşekkür ederim,hoşbuldum :)

[quote author=DarthWider link=topic=10365.msg235246#msg235246 date=1389809875]

1200 gs almak artık bu işin son noktalarından, motoru alan gezeceği yoksa bile fazladan 50bin km yapıyor :D

1200 gs almak artık bu işin son noktalarından, motoru alan gezeceği yoksa bile fazladan 50bin km yapıyor :D

[/quote]

Aynen öyle alırsam finali yapmış olurum :) motor kullanmaya başladığımdan beri en büyük hayalim motorla bi avrupa yada asya turu yapmaktı belki bi 10-20 yıl sonra yaparım :D

DarthWider link' Alıntı:
Aynen öyle alırsam finali yapmış olurum :) motor kullanmaya başladığımdan beri en büyük hayalim motorla bi avrupa yada asya turu yapmaktı belki bi 10-20 yıl sonra yaparım :D
Aynı hayal bende de vardı, inş 10 yıldan daha kısa zamanda yapmak nasip olur,bunun için maddiyat, iyi motor ve uygun aile üçlemesini biraraya getirmek gerekiyor  general_Pray

Geri