Herkese merhaba

Ynt: Herkese merhaba

Av. Cevdet Yılmaz link' Alıntı:
Yaklaşık bir hafta önce kayseri bayisinden 2013 astra j 1.3 cdti sport aldım, internetten de forumunuza ulaştım.İçeride oldukça keyifli bir dostluk ortamını gördüm.
İstanbul şişli'de oturuyorum.Avukatım. Chopper  motor kullanıcısıyım ancak iş olarak illa ki bir araç şart,cok da beğendiğim j kasadan almak nasip oldu.Motor forumlarında güzel dostluklar kazandım, hala da motor forumumuzun yöneticiliğini yapmaktayım,umarım burada da sıkı dostlar sahibi olurum.

Yeniden hepinize selamlar:)
Sakıncası yoksa kaça maloldu?

Cevdet Bey hayırlı uğurlu olsun, bence iyi tercih yapmışsınız, ben de yaklaşık dört aylık astra kullanıcısıyım, burada paylaşımlar seviyeli ve faydalı, umarım yararlanırsınız,aramıza  welllcommee

welllcommee

welllcommee

welllcommee , keyifli forumlar :)

Aramıza welllcommee

Av. Cevdet Yılmaz link' Alıntı:
Yaklaşık bir hafta önce kayseri bayisinden 2013 astra j 1.3 cdti sport aldım, internetten de forumunuza ulaştım.İçeride oldukça keyifli bir dostluk ortamını gördüm.
İstanbul şişli'de oturuyorum.Avukatım. Chopper  motor kullanıcısıyım ancak iş olarak illa ki bir araç şart,cok da beğendiğim j kasadan almak nasip oldu.Motor forumlarında güzel dostluklar kazandım, hala da motor forumumuzun yöneticiliğini yapmaktayım,umarım burada da sıkı dostlar sahibi olurum.

Yeniden hepinize selamlar:)
Cevdet katdeşim opelsızasla aılesıne hoşgeldın bızım sıtede spıtemre ben bıde sen varsın şımdılık motosıklet kullanıcısı olarak bende naked kullanıcısıyım choper ın hangı modelını kullanıyorsun

içeride samimi bir ortam var,herkese teşekkür ederim 14alkiss

gradient link' Alıntı:
Sakıncası yoksa kaça maloldu?

55 bin liraya anlaştım bayi ile renk olarak da beyaz renk aldım :D

CALİBRA BG link' Alıntı:
Cevdet katdeşim opelsızasla aılesıne hoşgeldın bızım sıtede spıtemre ben bıde sen varsın şımdılık motosıklet kullanıcısı olarak bende naked kullanıcısıyım choper ın hangı modelını kullanıyorsun
Hoşbuldum,artık kardeş forum olarak motor forumunu ilan edebiliriz.Ben de hyosung gv 650 var ama malesef satmayı düşünüyorum:(

evet hyosung gv yı bılıyorum ozellıkle gt250 sı cok tutuldu ama onlardada krank sornu vardı kanunı de alınca duzeltılddıı fılan dendı ama bılmıyorum  bence o makınayı sat bılındk bır marka alırsın yada naked transfer edlım senı

Bende eski motorculardanim 2001senesinde  suzuki gsxr 600 vardı süper bi motordu hala özlerim kendisi küçük bi kazada motordan çok ezilmiş kutu kolaya benzedi :) sonra suzuki maruder 800 chopper aldim resmen motordan soğudum racing motordan sonra uyuşamadık kendisiyle. Ama bugün eşim hadi git motor al izin verdim dese  special_prayer sabah ilk iş bmw 1200 gs alirim deli makina :)

Geri