.Her türlü opel marka araçların,orjinal çıkma yedek parçası mevcuttur

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hakkı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hakkı

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Merhaba Hakkı Arslan ben
Kayseri de yaşıyorum. Opel astra kullanıcısıyım.Her türlü opel marka araçların,orjinal çıkma yedek parçası mevcuttur.Bu forma katılma amacım,opel kullanıcıları ile tanışmak,bilgi alış verişinde bulunmak ve yedek parça konusunda yardımcı olmaktır.Aynı zamanda da bende bulunmayan parçaları temin edebilmektir.
Opel bir yaşam biçimidir.

Aramıza hoşgeldiniz Hakkı bey...

Hoşgeldiniz

Aramıza hoşgeldiniz saygılar sunuyorum.

Hocam telinizi yazarmısınjz.. bir kaç parça lazım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Merhaba Hakkı Arslan ben
Kayseri de yaşıyorum. Opel astra kullanıcısıyım.Her türlü opel marka araçların,orjinal çıkma yedek parçası mevcuttur.Bu forma katılma amacım,opel kullanıcıları ile tanışmak,bilgi alış verişinde bulunmak ve yedek parça konusunda yardımcı olmaktır.Aynı zamanda da bende bulunmayan parçaları temin edebilmektir.
Opel bir yaşam biçimidir.
Hakkı bey merhaba resimdeki ecotec yazan bujileri değiştirmek için çıkartılan kapağı arıyorum. Zamanında dişlerinden birini kırmışlar bu aralar sesine gıcık olmaya başladım.

Ekli dosyalar

• IMG_20180707_094126.webp
    IMG_20180707_094126.webp
    126.6 KB · Görüntüleme: 109
  • IMG_20180707_094122.webp
    IMG_20180707_094122.webp
    113.4 KB · Görüntüleme: 104
  • IMG_20180710_170916.webp
    IMG_20180710_170916.webp
    216.9 KB · Görüntüleme: 114
Hakkı Bey e özelden yazmıstım ama dönüş yapmamıştı. Belli ki şöyle bir uğrayıp gitmiş:) Umarım yanılıyorumdur.

Hakkı Bey e özelden yazmıstım ama dönüş yapmamıştı. Belli ki şöyle bir uğrayıp gitmiş:) Umarım yanılıyorumdur.
Sanırım haklısınız...

• Beğen
Tepkiler: b.arat