Her Opel de olması gereken nazarlık

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Cosmo1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Cosmo1

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
her opel de olması gereken nazarlık artuk benim aracımda da var. otopark çıkışına parkeden amca yüzünden sol tarafı otopark çıkışında sütüna taktım. boya astar kaportaya kadar ne yazık ki çizildi neyse ki derin olmasına rağmen fazla büyük değil. ilk önce pasta ile temizlik yaptık. temizlikten sonra araç aşağıdak, şekildeydi.

[img=450x600]http://img202.imageshack.us/img202/3422/9j5n.jpg[/img]

rötuş işlemini eşimin çalıltığı serviste yaptırdım. Serviste kullanılan boyalar artık kanunen su bazlı olduğundan (kesinlikle rötuş için uygun değiller) sanayide 5 tl ye 50 gram aracın tiner bazlı boyasını yaptırdım. Daha sonra ciziklerin üzerine 2 kat boya ile karıştırılmış pasta uyguladık ve kurumaya bıraktık. kuruduktan sonra firça ile iki kat daha boya uyguladık. boya kuruduktan sonra 0 numara zımpara ile fazlalıkları aldık en son olarak da çizik ve çevresine vernik attık. eskisindençok daha iy oldu :)

[img=450x600]http://img708.imageshack.us/img708/2489/6frk.jpg[/img]

Ynt: Her Opel de olması gereken nazarlık

özellikle AVM de çok iyi yer seçmek lazım  allah daha beterinden saklasın

֜zerine güzel bi nazarlık sticker yapıştırın. Hem nazarlığı olur hem de mavi olduğundan orayı kapatır gözünüze batmaz  bravo

Geçmiş olsun..

Geçmiş olsun, berim araçtada birkaç tane bu şekilde çizik var her gördüğümde morelim bozuluyor ama bende nazarlık niyetine şimdilik yaptırmıyorum :)

Geçmiş olsun.Otoparkta iyi yer seçmek lazım.

Geçmiş olsun

geçmiş olsun neyseki fazla belli olmuyor

Geçmiş olsun Allah beterinden saklasın abi.

Geçmiş olsun bu nazarlar insanı çileden çıkartıyor. İnsan bir Maşaallah der...

Geçmiş olsun Allah beterinden saklasın. Benim de site içince küçük bir çocuk tarafından kaputumun üstü çizilmişti. Görünce oturup ağlayacaktım.Çok üzücü bir olay. Tekrar geçmiş olsun..

Geri