Her marka aracın Km'sini düşürmek basit bişey?

merivaenjoy

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar Km düşürmek isteyen varsa iletişime geçsinler cıhazım var garantili düşürüyorum ve alsat yapıyorum araç daha hızlı satılıyor

Moderatör tarafında düzenlendi:
Güzel iş de! Bunun ahireti var be hocam!!!

mitoz bölünerek mi çoğalıyosunuz yoksa sizi başka şekilde çoğaltanlarmı var arkadaşım.
gecen günkü km düşürmek isteyen arkadasla aynı varlıksın muhtemelen. bu siteden sana iş çıkmaz boşa harcama vaktini.

[MENTION=30869]ndipi[/MENTION] [MENTION=35205]Emre Ünan[/MENTION] abi ihtiyacınız varmı:-)

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Böyle vatandaşı enayii yerine konacak konuları açanlara burada görev taptım sürece izin vermeyeceğim.

Zaten ilgilenilmiş arkadaşla özür dilerim[emoji20]

Zaten ilgilenilmiş arkadaşla özür dilerim[emoji20]

Bu zihniyeti burada olduğum sürece aman vermeyeceğim. Millet enayi ya. Bunlar uyanık arabanın anasını bellesinler sonra birde alan adamın. Vicdan diyeceğm de ne gezer.

Aslında bu arkadaşlardan randevu alacaksın. Sonra bi güzel... ☺️

abı bu 2 konu ya ufak cocukların işi yada bu konuda verılen numaraya bakılır ıse telefonlarada gelen o cakma para tuzakları arayan olur dıye bence sinir yapmaya hıc gerek yok :) gercek olsa kalkıp buraya yazamaz...

abı bu 2 konu ya ufak cocukların işi yada bu konuda verılen numaraya bakılır ıse telefonlarada gelen o cakma para tuzakları arayan olur dıye bence sinir yapmaya hıc gerek yok :) gercek olsa kalkıp buraya yazamaz...

Yazar kardeşim yazar millette vicdan kalmamış çünkü.

Geri