Her Kezi Sessiz protestoya Davet Ediyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan arcatera
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
boşu boşuna ehliyet almaya uğraştım 2-3 gün sonra ehliyeti alıcam ama bu gidişle kullanmak nasip olmayacak.depoyu fullemek bugünlerde lükse giriyor :(

Aslında mecburi olarak trafiğe çıkanlar dışındaki araçlar olarak yapabildiğimiz kadar benzin orucu tutabilsek yani arabalarımızı bu soygun bitene dek çalıştırmasak bence en geç 1 ay içinde biraz olsun imana gelir bu herifler:mad:

bu arada tam aksine benzin otomobil yakıtıdır dizel ticari yakıttır zihniyetinede karşıyım tam aksine benzinli aracı kullanamassan çok şey değişir çünkü millet vekilinin arabası benzinli bakanın arabası benzinli başbakanın arabası benzinli millet vekilinin oğlunun arabası benzinli topçunun popçunun hacının hocanın arabası benzinli esas onlar binemesse çok şey değişir

porchenin ferrarinin daha dizelinide yapmadılar ;)

hı hı ewt milletvekili veya bakanın da çok umrunda zaten benzine yapılan zam.

devlet yani biz ödüyoruz o saydıklarının araçlarının benzinlerini :)

Açıkcası başa kim gelirse gelsin bu fiyatlar eskiye oranla çok çok düşmez 3,51 değilde 3,41 olur. Devlet bu akaryakıttan aldığı vergiden vazgeçmez bence. Ama tepkimizi yerel seçimlerde göstermemiz lazım diye düşünüyorum ama gelen gideni aratır durmunun oluşmasından da korkmuyor değilim.

hepinizin ....... diye bişey yapıştırsak

aslında toplu halde en azından haberlere çıkcak düzeyde bi eylem yapmak lazım ,yoksa diğer insanların yolda giderken gördüğüyle kalır o kağıt...

hı hı ewt milletvekili veya bakanın da çok umrunda zaten benzine yapılan zam.

devlet yani biz ödüyoruz o saydıklarının araçlarının benzinlerini :)

arkadaşım o zaman senin mantığa göre hiç bir şey yapmayalım oturalım oturduğumuz yere koyun geldik koyun gidelim

yada şöyle yapabiliriz her kez devlete dilekçe yazsın benzinin litresini 5 milyon yapsınlar 3 yıllık benzin zammını peşin eklesinler 3 yıl boyunca milletin kafası kulağı rahat eder yada zam gelmiyceğini bilir

ben herdaim varım yeterki sesimiz duyulsun!!!

arkadaşım o zaman senin mantığa göre hiç bir şey yapmayalım oturalım oturduğumuz yere koyun geldik koyun gidelim

yada şöyle yapabiliriz her kez devlete dilekçe yazsın benzinin litresini 5 milyon yapsınlar 3 yıllık benzin zammını peşin eklesinler 3 yıl boyunca milletin kafası kulağı rahat eder yada zam gelmiyceğini bilir

ne alaka abicim sandıkta verin tepkinizi diorum ben dikkat ederseniz :)

ağlayan sızlayan yok tam aksine bu eylemi yapanların çoğu zaten akp ye oy vermeyenler yada oy verip gerçekleri görenler mesajda belli bakın oy verdiniz ne hale geldik tepkisi bu tepki sessiz bir tepki her keze akp ye oy verenlere hükümete devlete

başkası gelse çok şey değişecek sanki öncedende aynıydı şimdide aynı ileirdede aynı olacak bu düzen böyle oldukça

Geri