Her Kezi Sessiz protestoya Davet Ediyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan arcatera
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

arcatera

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar artan benzin fiyatlarından dolayı artık tüm türkiye çapında ve pek çok oto sitesinde bu kampanyaya destek veren insanlar var yapmanız gereken tek şey bilgisayarınızdan "Ben Dünyanın En Zengin Adamıyım Çünkü Dünyanın En Pahalı Benzinini Kullanıyorum" yazılı kağıdı arabanızın camına yapıştırmak

her kezi bu sessiz eyleme katılmaya davet ediyorum camınızda bir kağıdın zararı olmaz.. :sorry:

2.5 v6 tüpsüz omega ile daha anlamlı olur heralde

yok abi onlarla bişi olmuyo...

............................................

adsz2db1.jpg

yok abi onlarla bişi olmuyo...

bir şey olması için zaten yapmıyorsun olayların bilincinde ve farkında olduğunu göstermek için kağıdı koy diyoruz yada yukarki arkadaşın resmide olur

abı cama onu yapıstıralımda adamlar bızı dahada zengtın sanıp yenı zam yapmasınlar

adamlar zaten 10 yıldır ses çıkarmadığın için zam üstüne zam bindiriyorlar :) bari tepkini koyda hr şeyin farkında olduğunu anlasınlar damlaya damlaya göl olur :)

siteye banner yapılsın bu yazılsın bence.

bir şey olması için zaten yapmıyorsun olayların bilincinde ve farkında olduğunu göstermek için kağıdı koy diyoruz yada yukarki arkadaşın resmide olur

bahsettiğin resmi 1 yıla yakın arabasında gezdirmiş biri olarak söylüyorum. daha önce benzer konuda yıllar önce ingilterede yapılan bir protestodan bahsetmiş ve yapılacak her türlü yapıcı eyleme katılacağımı belirtmiştim.

Geri