HEPSİBURADA dan alışveriş...

Arkadaslar aklınızda bulunsun internet üzerinden bi ürün alıyorsanız ve ürün size kargo yoluyla ulaşıyorsa kargo teslimatı sırasında görevlinin yanında ambalajı açınız ve herhangi bi sorun olması durumunda görevlinin ürünle ilgli rapor hazırlamasını isteyiniz..benimde başıma buna benzer bi olay geldi ve artık kargonun yanında kontrolümü yapıyorum..

Arkadaslar aklınızda bulunsun internet üzerinden bi ürün alıyorsanız ve ürün size kargo yoluyla ulaşıyorsa kargo teslimatı sırasında görevlinin yanında ambalajı açınız ve herhangi bi sorun olması durumunda görevlinin ürünle ilgli rapor hazırlamasını isteyiniz..benimde başıma buna benzer bi olay geldi ve artık kargonun yanında kontrolümü yapıyorum..

evet bu çok önemli:good:

ve malın biran önce değişimi veya bedelinin geri tahsili için en kesitirme ve en etkili çözüm

sen en isiini yapıp iade etmişssin boswer senin gibi müşteriyi kaybettiklerine yansınlar şimdi sen gelip bilgiyi bizle paylaştın onlara bu yeterr de artar bile...

www.sikayetvar.com a yazın bence gücünü nereden alıyor bu site bilmiyorum ama şikayet bildirdiğiniz gün sizi madur edenler arayıp özür diliyor ve hatalarını düzeltiyorlar kesinlikle çok çok etkili...

Geri