Hepsiburada.com

ben ayın 14 ünde sipariş verdim
daha bugün bile ürününüz kutulanıp kargoya verilecektir yazıyor.

14 - 15 inde verilemediyse kargoya hafta sonu zaten vermezler iş günü değil.. bugün mutlaka vermeleri lazım en geç perşembe günü elinde olur siparişin..Olması lazım hatta..

hafta sonuna denk gelen siparişlerde teslim süresi uzuyor siparişlerimümkünse pztesi günü vermek lazım.diğer 15 gün bekletmeler hiç hoş değil tabiki..ben herhangibir sorunla karşılaşmadım şuana kadar en uzun siparişimin gelmesi 1 hafta sürdü tedarik süreci fln . bi bakıma onlarda haklı aslında bütün ürünleri stoklarında buluduramadıklarından onlarda sipariş geçiyorlar kargodan gelmesi 1-2 gün onların kargoya vermesi kargoda geçen süre fln 6 günü buluyor bazı ürünlerde ertesi gün geldğide oluyor tam olarak bende çözmüş değilim aslında :)

hafta sonu araya girerse max. 8 güne çıkar daha üstü olduğu zaman yasal bi hakkımız olması lazım tam bilmiyorum..Bilgisi olan varsa yarcım etsin bi el atsın öğrenelim

valla ben size hizlial.com u onerırım..hem hb dan ucuz hemde ole bir sorun yasmadım...hb sırf reklam baska birşey degl

bende çok alış veriş yapıyorum bir kaç kez sıkıntılar çıkdı hatta bir defasında kullanılmış mal yolladılar krom kapı eşiği sipariş etmişdik arkadaşın clk ya bir kapı seti geldi kromajlar çizik içinde kutusu eski püskü ezik içinde geri yollattım sorun çıkartmadılar hemen aldılar ibr kaç gün sonra sıfırını yollattılar bunların hepsiburada ile alakası yok aslında adamlar neticede aracı tedarikçi yani mal stoklayamayabiliyorlar..

ama bu doğan gurubunun tarzı bu hepsiburada da görülüyor hep bir yerinde ne yazık ki bir sıkıntı oluyor sistemde hep bri bozukluk oluyor halbuki basit bazı önlemler ve yöntemlerle kimseyi mağdur etmezler..

Arkadaşlar hepsiburada.com'un merkez ve deposu kavacıktan ümraniyeye taşındı.. alt yapıları ve depo-kargo birimleri henüz yerleşemedi. sanırım önümüzdeki 1 ay daha sıkıntılı alışverişler olabilir. Bilgilendirmek istedim. Hayırlı alışverişler.

valla ben size hizlial.com u onerırım..hem hb dan ucuz hemde ole bir sorun yasmadım...hb sırf reklam baska birşey degl

hızlıal dan bi kablo aldım.arızalı çıktı. kargo parasını bana ödettiler..al birini vur ötekine

14 - 15 inde verilemediyse kargoya hafta sonu zaten vermezler iş günü değil.. bugün mutlaka vermeleri lazım en geç perşembe günü elinde olur siparişin..Olması lazım hatta..

arkadaşım bende kargo sektöründeyim.
ayrıca ben ürünü alırken aynı gün kargo özelliği vardı.
ürünün temsilcisi rotacar ile de görüştüm. kendileri bu ürünlerin aynı gün hepsiburada ya teslim edildiğini ve aynı gün çıkış yapılması gerektiğini söylediler. bu sabah mail geldi zaten. gecikmeden dolayı özür diliyorlar. 14 ünde verilen ürünün 16 sında en azından burdaki şubede olması lazımdı. ben gidip almaya razıydım. çünkü çok yakınımda ama daha çıkış bile yapmamışlar.

geçenlerde satın aldığım kaydırmaz ped için olumsuz yorum yaptım yayınlamıyo hipnolar.yorumlara aldanmayın.göz bebeklernde TL yazmaya başlamış bunlarında artık.

Geri