Hepsiburada.com

Dönem dönem hepsiburada saçmalar, 1999'dan beri sürekli alışveriş yaparım (site 98de açılmış), geçen hafta yine çileden çıkardılar. Hazırda bekleyen ürünleri yollamadılar 2 gün boyunca, sonunda "ne oluyor kardeşim?" gibi bir mesaj attım ve hemen yarım saate kalmadı kargolandı uyarısı geldi. Ertesi gün de "kargonuz gönderilmiştir" diye email geldi. Artık destek mesajlarına da çok geç bakıyorlar, eskiden yarım saate kalmaz cevap gelirdi şimdi 1 hafta geçiyor, tık yok.

Şu anda hala bu gönderinin bir parçasını bekliyorum, irsaliye hatalı düzenlenmiş sanırım, bir yerine 2 parça gözüküyor ve kargo şirketi 2. parça elimizde değil diyor.

Belli bir standardı tutturamadılar bir türlü.

Ben siparişi iptal etmiştim ama az önce tam 3gün sonra anca siparişimin iptali onaylandı. Bir daha sanmıyorum bu siteden bişey alayım. İlkdi son oldu :(

bende devamlı bu siteden alışveriş yaparım öyleki kargocular sorgusuz sualsiz getirip bırakıyrlar kargoyu kargo süresi 3-4 gün ama aldığım şeylerde 20tl yi geçmez demekki yüksek meblalı şeyler alsak şapa oturma durumu olacak geçen bi arkadaş telefon alıcaktı güvenemedim açıkçası alma dedim dikkandan alalım..!

Kargo süresi 3 iş günü kargoya verme süresi 3 iş günü ettimi 6 gün araya cumartesi pazar girdiğini düşün 2 günde ordan 8günde gelirse normal sayılıyo..Benim başıma gelmedi böyle bişey ama bunlar olağan şeyler..Bende gitti gidiyordan 2.el alışı yaptım ve dolandırıldım sakat işler bunlar 2.el alıyorsan parayı ürünü onayladıktan sonra yatırcan ben nakit akışını reddetmeyi unuttum site kendisi otomatik onayladı sonuç 60Tl (ufaktan bi haşırt sesi geldi :D )

Bu tarz alışveriş sitelerinin her zaman performansları aynı olmuyor,bir alış verişte memnun kalıyorsun bir dahakinde saçmalıyorlar, biraz da şans işi...

bende yıllarca alışveriş yaparım..genelde 3-4 günde gelmiştir..en fazla 10 gün falan bekledim..çok satılan ürünlerin stoğunu yapıyorlar ama bazı ürünlerin stoğunu yapmadıkları için tedarik edemiyorlar...bekletiyorlar..yine de alışveriş sitelerinin içinde bence en güvenilir olanı..

Ben de cok alısverıs yaptım oradan hiç sorun yaşamadım,bilgisayar masası,kol saati,ev için havalandırma cihazı vs. hatta bir ürünü 10-15 gün kullandıp bozdum, patlattım desem daha doğru şu şekilden şekile giren şişme koltuktan almıştım 170 tl idi yanılmıyorsam, yerine aynı ürünü veremeyince ayıplı mal diye sağolsunlar sorgusuz sualsiz iade aldılar elektrikli pompasını yollamamıştım nasılsa aynı ürün gelecek diye onun için de da sizde kalsın hediyemiz olsun dediler kısaca bence cok güvenli bir site, ama bazı ürünleri oradan alsanız dahi ürünü size direk tedarikçisi yolluyor bilgisayar masasında ben de biraz gecikme sorunu yaşamıştım tedarikçi firma yüzünden e o kadar da olur ...

Ben de çok sık kullanırım hepsiburada'yı.Geçenlerde GM yağ aldım,1 hafta oldu tedarik aşamasında,mesaj gönderdim, arkadaşlardan birisi gitsin benzin istasyonundan alsın da göndersin diiye.

daha önce bende çok alışveriş yaptım fakat hiç sorun yaşamadım bazen ürünleri begenmediğimde oldu iade felanda etmiştim
fakat 01.11.2010 yine alışveriş yaptım bu sefer bende sorun yaşadım ürünler çıkışa hazır olmasına ragmen 12 gün beklettiler 3 defa mail atınca 2 gün sonra ürünler gönderildi..

bende şikayetçiyim..teslimat 10 gün sürüyor. bazen küflü mal bile yolluyorlar. bir daha asla. hızlı al gibi berbatlar

Geri