Hepimiz şoförüz, aman dikkat!

DalyaNTurguT

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar, günümüz şartlarında illaki otoyolda yada, köprüde gişelerden geçiyoruz. Gişe geçişlerinde daha dikkatli olalım lütfen...
Olurda gişelerde araçtan inmemiz gerekir, karşıya geçmemiz gerekir. Sakın ki sakın gölgede kalan yerlerde durmayalım veya geçmeyelim. Unutmayalım ki; gölgede kalan yerler, şoförlerin göremediği en karanlık noktalardır...
http://vidyotv.com/video/IZMIR-OTOYOL-GISE-GOREVLISININ-OLUMU-KAMERADA_16356

görmüştüm bunu baya acı gerçekten :(

çok üzücü bir durum...şöföre ne oldu acaba ?

Adamı geçişini gördünüz mü? Adam resmen uçuyor oradan geçerken.

Bizim milletimizde bir acelecilik var. Oradan geçen adam bir yana yaya için diyorum birde gişeden geçen adama illet oldum. O kadar hızlı geçecek ne var ? Biraz daha yavaş biraz daha tedbirli geçse ölürler sanki. Yazık oldu adama..

ogs'den yeri gelince bende hızlı geçerim, çünkü orası yayaya kapalı bi yol. bir kaç yıl önce yine böyle bir kaza olmuştu. çarpan kişide kusur bulmadı yetkililer. hiç bir ceza almadı. tüm kusur hayatını kaybeden yayadaydı. çünkü orda trafiğin yayaya kapalı olduğu söylendi yetkililer tarafından. hayatını kaybeden kişiye ALLAH rahmet eylesin inşallah, ailesinede sabır versin. ama hata onun kesinlikle. sürücünün hızlı olması tüm kabahati ona yüklemeyi gerektirmez kesinlikle

yazık abicim be adama,bildiğim kadarıyla hız limiti 30km/h kaçla geçiyo bu sürücü böyle.

sürücü hatalı olabilir ama can senin canın dikkat edeceksin trafikte. diğer açıdan da kaderi öyle yazılmış adam napsın...

Bu kadar kaderci olmamak gerek. Şöyle düşünelim giden araçtan atla kaderim de varsa ölürüm. Böyle bir mantık olmaz. Evet orada geçen adam suçlu kanunun ama o adam neden o tarafa geçtiğini biliyor musunuz? Bir örnek daha önce otobanda nakit gişeleri vardı ve sonradan bunu kaldırdılar kaldırmaları bir yana İstanbul istikametine giden yerde KGS kartı dolum bürosu yoktu ve otobandan karşıya geçmek gerekti işte size bir örnek bu ülkede adam gibi iş yapılsa insanlar araçlara bindiklerine de insan olduklarını unutmasa hiç bir zaman böyle ölümler olmaz adamı bir daha bakın adam resmen turnikeden geçerken uçuyor ve ezip atıyor. Bu kadar hız ile gitse gitse insan cehennemin dibine gider.

Geri