hepimiz bunu en az bir kez yapmisizdir! ama hayatımıza mal olabilir

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MerifasT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
madem yolda hayatını kaybetti bu resimler odaya ailesi girincemi cekti???

sacma....

olay olabilir ama konu uydurma bence!!!

aman mındar olmadan resmini çekelim de nete koyarız demişler:D:D:D

ben adamın yere "fırlaması"na takılmıştım ama yolda ölmesi hakkatten abartı. gerçekleri daha etkili hale getirelim derken masallaştırıyolar.:(

ama ben de bundan sonra şarjdayken telefonla konuşmiicam... korkmadım diil yane

Orjinal pillerde değil de daha çok çin malı yan sanayi pillerde olur böyle patlamalar. Piller şarj olurken bir miktar ısınırlar. O sırada gelen çağrıyı yanıtlamak isterseniz pil aynı anda şarj-dejarj durumuna girer. Uzun süreli konuşmalarda da pillerin ısındığını fark etmişsinizdir. İşte hem şarj hem deşarj olayı aynı anda gerçekleşince piller aşırı ısınıyorlar. bu ısınma da bir noktada patlamaya sebep oluyor. Orjinal piller daha az ısınırlar ve ısıya daha dayanıklıdırlar. Ancak sahte piller kolay ısınırlar ve patlarlar. Bu durum sadece şarjda konuşma sırasında değil, yazın sıcak ortamlarda pil şarj ederken de geçerli.

Allah korusun :( ben çok konuşurum öyle bi daha elimi sürmem walla :D

tesekkürler eline sağlık

Ayrıca bu konuya malzeme olan fotoğraflarda aslen şarjdaki telefonla konuşan birini değil, yastığının altında telefonunu şarj etmeye çalışan birinin başına gelenleri anlatıyor. Dikkat ederseniz yatak yanık, yastık yanık. Bir insan bu şekilde nasıl telefonla konuşabilir? Arkadaş uyurken patlamış demek ki telefonun pili. Eli yastığın altındaydı demek ki.

2. fotoğrafta telefona dikkatli bakarsanız, pilin ne hale geldiğini görebilirsiniz.

bana gelen maili aynen payalştım resimler banda saçma geldi :( ama bi daha konuşmuyacağım şarjda iken

sanki müzik dinliomuş kulaklıkta var orda yada kulaklıkla konuşuyordu

...

Son düzenleme:
sanki müzik dinliomuş kulaklıkta var orda yada kulaklıkla konuşuyordu
evet manzaraya bakılırsa adam yattığı yerde şarja takılı telefonundan kulaklıkla konuşuyomuş...
adam bütün aksesuarları kullanmış valla:D
resimler de örnek olsun diye konmuş heralde. yoksa ölen adamın diildir:(

Geri